زیاد نخاله دبیرکل جدید جنبش جهاد اسلامی فلسطین

جمعه 6 مهر 1397
19:07
زیاد نخاله دبیرکل جدید جنبش جهاد اسلامی فلسطین زیاد نخاله به جای رمضان عبدالله شلح به عنوان دبیرکل جدید جنبش جهاد اسلامی انتخاب شد.

العالم- فلسطین اشغالی 

به نقل از  شبکه تلویزیونی المیادین؛ داود شهاب یکی از مسئولان جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد در انتخابات داخلی این جنبش زیاد نخاله به جای رمضان عبدالله شلح به عنوان دبیرکل جدید جنبش جهاد اسلامی انتخاب شد.

 

داود شهاب یکی از مسئولان جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به انتخاب زیاد نخاله به عنوان دبیرکل جدید این جنبش گفت: از رمضان عبدالله شلح که هدایت جنبش جهاد اسلامی را در مراحل دشوار برعهده داشت و ما را به سوی پیروزی و مقابله با تهدیدات هدایت کرد، قدردانی می کنیم. جنبش جهاد اسلامی به پیگیری همان موضع گیری های قبلی و تلاش برای تحقق اهداف خود ادامه خواهد داد.

 

داود شهاب گفت: بر ادامه راهپیمایی های بزرگ بازگشت تا زمان شکسته شدن محاصره نوار غزه اصرار داریم. به همه شهدا و اسیران فلسطینی درود می فرستیم. جهاد اسلامی همچنان بر لزوم وحدت موضع گیری فلسطینی ها تاکید دارد و به این منظور انتخابات سالم در فضای برادری و رقابت شرافتمندانه برگزار کرد.

 

تبریک اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش حماس به النخاله

 

به گزارش شبکه قدس، اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش حماس با زیاد النخاله تلفنی گفت و گو کرد و انتخابش را به عنوان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی به وی تبریک گفت.

 

0% ...

آخرین اخبار

پشت پرده هشدار بن‌سلمان به ترامپ درباره حمله به ایران/ تغییر موازنه قدرت و پاسخ متقابل تهران


مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران