وزیر خزانه‌داری آمریکا با نتانیاهو درباره «اجرای تحریم‌های ایران» رایزنی کرد

يکشنبه 29 مهر 1397
12:39
وزیر خزانه‌داری آمریکا با نتانیاهو درباره «اجرای تحریم‌های ایران» رایزنی کرد «استیو منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا بعد از دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی اعلام کرد که با او درباره «اجرای تحریم‌های ایران» رایزنی کرده است.

العالم- آمریکا 

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز یکشنبه با سفر به فلسطین اشغالی، با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و علیه ایران رایزنی کرده است.

«استیو منوشین» وزیر خزانه‌داری آمریکا بعد از دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در توضیحی کوتاه اعلام کرد، در این دیدار دو طرف درباره مسائلی از قبیل همکاری واشنگتن و تل‌آویو برای اجرای تحریم‌های ایران رایزنی کردند.

او در صفحه توئیتر خود نوشت: «امروز با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل برای صحبت درباره همکاری آمریکا و اسرائیل برای مقابله با تروریسم، اجرای تحریم‌های ایران و توسعه روابط اقتصادی‌مان صحبت کردم».

اظهارنظر وزیر خزانه‌داری دولت «دونالد ترامپ» درباره رایزنی آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره اجرای تحریم‌های ایران در شرایطی صورت گرفته که واشنگتن به رغم مخالفت‌های بین‌المللی ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری از توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ خارج شد و روند بازگرداندن غیرقانونی تحریم‌ها در دو فاصله زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه را آغاز کرد.

پیشتر برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی از رایزنی‌های فشرده دولت ترامپ با کابینه نتانیاهو و تشکیل تیم مشترک بین دو طرف برای اجرای تحریم‌های ایران خبر داده بودند.

روزنامه «هاآرتص» گزارش داده بود: «در یک نشانه از تغییر ۱۸۰ درجه‌ای سیاست آمریکا در قبال ایران تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ، آمریکا یک تیم مشترک با اسرائیل برای اجرای تحریم‌های اقتصادی علیه تهران تشکیل داده است» 


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد