گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پادشاه سعودی درباره خاشقجی

پنج‌شنبه 3 آبان 1397
23:01
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پادشاه سعودی درباره خاشقجی رسانه‌های روسی از گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور و پادشاه عربستان سعودی درباره قتل جمال خاشقجی و تحولات منطقه خبر دادند.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش الجزیره، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه و سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی به صورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

به گزارش کاخ ریاست‌جمهوری روسیه، پوتین و پادشاه عربستان در این تماس تلفنی درباره سوریه، اوضاع خاورمیانه و پرونده جمال خاشقجی بحث و تبادل نظر کردند.

 پیش از این ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در نشست خبری خود گفته بود: «ما خواستار تحقیقی کامل درباره کشته شدن جمال خاشقجی نویسنده عربستانی هستیم.»

عربستان سعودی، روز شنبه و پس از دو هفته اعلام کرد که جمال خاشقجی در کنسولگری این کشور در استانبول بر اثر درگیری فیزیکی کشته شده است. طبق اطلاعیه حکومت عربستان سعودی، 18 نفر در این رابطه بازداشت شده و شماری از مقامات امنیتی عربستان از سمت‌های خود برکنار شده‌اند.

جمال خاشقجی روزنامه‌نگار 59ساله سعودی سه‌شنبه دهم مهر ماه وارد ساختمان کنسولگری عربستان در ترکیه شد و از آن زمان به بعد ناپدید شد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است