فعالان سیاسی در انگلیس می گویند:

حذف العالم از هاتبرد به دلیل افشای حقایق سوریه

يکشنبه 30 مهر 1391
16:23
حذف العالم از هاتبرد به دلیل افشای حقایق سوریه العالم، لندن - فعال سياسي عراقي در انگليس يکي از دلايل اقدام موسسه اروپايي يوتلست در قطع پخش برنامه هاي شبکه العالم از ماهواره هاتبرد را فعاليتهاي العالم در اطلاع رساني شفاف و پرده برداشتن از واقعيتها در سوريه دانست.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شخصيت هاي مختلف سياسي در  انگلیس شركت يوتل ست و اتحاديه اروپا را به دليل قطع شبكه العالم و ساير شبكه هاي ايراني از هاتبرد محكوم كردند و خواهان تجديد نظر يوتل ست در تصمیم خود شدند.

"صباح جواد" فعال سياسي عراقي مقیم لندن گفت: شبکه العالم نقش مهمي در برملا كردن سياست هاي غرب در كشورهاي عربي و به خصوص سوريه دارد، و به دليل انعكاس واقعيت هاي اين كشور و رسوا كردن سياست غربي ها در قبال این کشور، مورد حمله و تحريم قرار گرفته است.

"جان ريس" نويسنده و تحليلگر انگليسي نيز در اینباره اظهار داشت: اين تصميم مصداق بي احترامي به نظر ديگران است و نه آزادي بيان؛ همچنين بيانگر عمق تناقض و دورويي كساني است كه مي كوشند مانع نقش آفريني ايران در خاور ميانه شوند و اين كشور را به حاشيه برانند.

وي افزود: توقف پخش شبكه العالم و ساير شبكه هاي ايران از هاتبرد،  تلاشی براي حذف آرای مخالف غرب است.

21-16:37




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران


استقبال مصر از توافق آتش‌بس ایران و آمریکا


اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی


استقبال دبیرکل سازمان ملل از آتش‌بس میان ایران و آمریکا


نیروگاه اتمی بوشهر به صورت ایمن در حال تولید برق است


تا دو هفته تردد امن در تنگه هرمز با هماهنگی ایران مقدور خواهد بود


دعوت شهباز شریف از هیئت‌های ایران و آمریکا برای حضور در اسلام آباد


بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره پذیرش شروط ایران از سوی آمریکا


قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد