پادشاه بحرین وارد ریاض شد

شنبه 12 آبان 1397
18:28
پادشاه بحرین وارد ریاض شد
پادشاه بحرین برای دیدار با مقامات سعودی و گفت‌وگو درباره تحولات منطقه وارد ریاض شد.

العالم _ عربستان سعودی

«حمد بن عیسی آل‌خلیفه» پادشاه بحرین عصر امروز شنبه وارد ریاض شد.

این اولین سفر یکی از سران و حکام عرب به ریاض پس از قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار مطرح سعودی و منتقد سیاست‌های آل‌سعود است.

رئیس‌جمهور ترکیه اخیرا در یادداشتی که برای واشنگتن‌پست نوشت، خواستار پاسخ‌گویی سعودی‌ها به بسیاری از سوالات مربوط به کشته شدن «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار مطرح سعودی در داخل کنسولگری این کشور در استانبول شد.

وی گفت که عربستان باید به بسیاری از سوالات مربوط به کشته شدن «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار مطرح سعودی در داخل کنسولگری این کشور در استانبول پاسخ دهد.

رجب طیب اردوغان گفت که آمران قتل جمال خاشقچی از مسئولان رده بالای سعودی هستند، اما شخص ملک سلمان در این پرونده نقشی ندارد.

جمال خاشقجی که از منتقدان «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی بود از بعد از ظهر دهم مهر، بعد از ورود به کنسولگری عربستان سعودی در استانبول ناپدید شد. دادستان استانبول گفت که خاشقچی ابتدا خفه و سپس جسد وی برای انتقال راحت‌تر به خارج از ساختمان کنسولگری سعودی در استانبول، تکه تکه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود