مقام نیوزیلندی: برجام توافقی مهم برای ایران، منطقه و جامعه جهانی است

دوشنبه 14 آبان 1397
15:59
مقام نیوزیلندی: برجام توافقی مهم برای ایران، منطقه و جامعه جهانی است دستیار ارشد نخست وزیر نیوزیلند ضمن حمایت کشورش از برجام، آن را توافق مهمی برای منطقه، ایران و جامعه جهانی جهت رسیدن به صلح و کنترل هسته ای دانست.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

آنتونی اسمیت در دیدار با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی، ضمن حمایت کشورش از برجام آن را توافق مهمی برای منطقه، ایران و جامعه جهانی، جهت رسیدن به صلح و کنترل هسته ای دانست.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران و نیوزیلند رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند و همچنین دیدگاه‌های مشترکی در مسایل مختلف داریم.
دستیار ارشد نخست وزیر نیوزیلند ضمن اعلام نگرانی کشورش درباره وضعیت فلسطین، اظهار داشت: نیوزیلند از آرمان فلسطینیان در سازمان ملل دفاع کرد. 
وی تصریح کرد: علاقمندیم وضعیت فلسطینیان بهبود یابد اما متاسفانه علاقه‌ای از سوی اسرائیل در این رابطه وجود ندارد.
اسمیت همچنین جنگ داخلی در سوریه را باعث بدتر شدن مسئله داعش در این کشور دانست و عنوان داشت: با وجود شکست داعش در عراق، هنوز این گروه تروریستی در این کشور از بین نرفته و نگرانی برای بازگشت داعش در عراق و سوریه وجود دارد.
 خواستار اقدامات جدی، سریع و عملی اروپا هستیم
حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با اشاره به تصمیمات نادرست ترامپ و دولت آمریکا در منطقه و جهان و اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها، گفت: سیاست‌های ترامپ بیش از آنکه در حوزه تحریم اثر بگذارد؛ در حوزه تنفر از سیاست‌های کاخ سفید تأثیر گذاشته است. با قواعد تجاری نمی‌توان سیاست بین الملل را مدیریت کرد و آقای ترامپ به ناچار سیاست‌هایش را تغییر خواهد داد. 
دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی مواضع سیاسی کشورهای اروپایی در عدم حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران را قابل تقدیر دانست اما در این باره خواستار اقدامات جدی، سریع و عملی شد.
وی حمایت عملی اروپا را در مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکا، شانس بزرگ برای اروپا و فرصت بزرگتری برای قدرت بخشی یورو دانست.
به گزارش خانه ملت، امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد که جنگ در یمن متوقف و صلح برقرار شود؛ شرایط سوریه رو به بهبود است و خطر تروریسم همچنان در منطقه وجود دارد.
وی اقدامات تحریک‌آمیز و جنگ‌افروزانه رژیم صهیونیستی در منطقه را نکوهش کرد و نسبت به عواقب طرح‌های بلندپروازانه صهیونیست‌ها هشدار داد.
دستیار ویژه رئیس و مدیرکل امور بین‌الملل مجلس شورای اسلامی از آمادگی مجلس شورای اسلامی برای تبادل هیات و تعاملات پارلمانی بیشتر با نیوزیلند خبر داد. 

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد