ظریف در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی:

از راهکار سیاسی در حل بحران سوریه حمایت می کنیم/ روسیه شریک سیاسی و بازرگانی فوق‌العاده‌ای برای ماست

سه شنبه 29 آبان 1397
12:56
از راهکار سیاسی در حل بحران سوریه حمایت می کنیم/ روسیه شریک سیاسی و بازرگانی فوق‌العاده‌ای برای ماست
وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با یک روزنامه فرانسوی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای حل بحران سوریه گفت که تهران از پیگیری راهکار سیاسی در این زمینه حمایت می‌کند.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران گفت، روسیه که تحریم‌های آمریکا علیه خود را تجربه کرده است، شرایط ایران را درک می‌کند.

وزیر خارجه ایران در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی «فیگارو» گفت: «روسیه شریک سیاسی و بازرگانی فوق‌العاده‌ای برای ماست و ما را درک می‌کند چرا که این کشور هم قربانی تحریم‌ها(ی آمریکا) است».

وی همچنین گفت که معتقد است که آمریکا تلاش می‌کند تا از کشورهای همسایه ایران بخواهد تا این کشور را بایکوت کنند اما این اقدامات کارایی ندارد.

ظریف درباره شرایط سوریه هم گفت که همکاری میان ایران، روسیه و ترکیه در شرایطی که هیچکدام از طرفین پیشتر برای دستاوردی برنامه‌ریزی نکرده بودند، نتیجه داشته است و تاکید کرد که همکاری این سه کشور با هدف بازگشت اتحاد در سوریه و پاکسازی تروریست‌ها صورت گرفته است.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین گفت: «ایران متهم شده است که با اقدامات نظامی، سوریه را بحرانی کرده است اما در واقع همه‌چیز بر عکس است: ما خواهان راهکار سیاسی با انتخابات جدید هستیم که در جریان آن همه سوری‌ها از جمله پناهجویان بتوانند به صورت آزادانه دیدگاه‌ خود را بیان کنند».

ایران به همراه روسیه و ترکیه ضامنان آتش‌بس در سوریه هستند. اوایل ماه اکتبر «سرگئی وارشینیان» معاون وزارت خارجه روسیه از اقدامات نظامی ایران در راستای همکاری برای مبارزه با تروریسم تقدیر کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود