ترامپ: توافق برگزیت به‎نفع روابط تجاری آمریکا- انگلیس نیست

سه شنبه 6 آذر 1397
10:07
ترامپ: توافق برگزیت به‎نفع روابط تجاری آمریکا- انگلیس نیست
رئیس جمهوری آمریکا می‏‌گوید توافق برگزیت برای اتحادیه اروپا عالی است اما روابط تجاری دوجانبه میان آمریکا و انگلیس را زیر سوال می‎برد.

العالم - آمریکا

بی‌بی‌سی نوشت، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید توافق برگزیت معامله محشری برای اتحادیه اروپا به نظر می‌آید اما می‌تواند به معنای عدم توانایی انگلیس برای تجارت با آمریکا باشد.

این درحالی است که دفتر نخست‌وزیری انگلیس می‌گوید توافقی که روز یکشنبه میان این کشور و اتحادیه اروپا حاصل شد؛ به‌طور واضح تاکیدی بر توانایی لندن به امضای توافق دوجانبه تجاری با دیگر کشورها است.

اظهارت ترامپ ساعاتی پس از رویارویی ترزا می نخست‌وزیر انگلیس با نمایندگان منتقد پارلمان این کشور، ابراز شد.

ترامپ در این باره گفت: آمریکا باید بررسی کند که آیا انگلیس مجاز به تجارت هست یا خیر.

وی در توضیح اظهارات خود افزود: اگر به توافق موجود نگاه کنید؛ آنها قادر به تجارت با ما نیستند و این چیز خوبی نیست.

به‌ نظر می‌آید منظور ترامپ این است که با توجه به توافق موجود، انگلیس نمی‌تواند به دنبال عقد توافق تجارت آزاد با آمریکا باشد.

این درحالی است که ترامپ از موافقین خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بود و عقد پیمان‌های تجاری دوجانبه نیز از اهداف لندن در دوره پسابرگزیت به شمار می‌رفت.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله برای رهبر شهید، مراسم یادبود برگزار می‌کند


وداع با معمار مقاومت؛ کاروانی که تا کربلا امتداد دارد


تشییع رهبر شهید نمایش وحدت ملی و آینده‌نگری تمدنی ملت ایران است


آیت الله لائینی: تبعیت از ولایت حفظ و تداوم راه شهدا است


بررسی خواسته آیت‌الله خامنه‌ای از جوانان غرب برای ارایه ایده‌های جدید در اسلام ازنگاه پروفسوررادنی شکسپیر


ورود هیئت‌های بین‌المللی به فرودگاه مهرآباد برای شرکت در مراسم وداع با آقای شهید ایران


راهپیمایی خاموش فرانسوی‌ها در حمایت از غزه + فیلم


عراق برای استقبال از رهبر شهید انقلاب اسلامی آماده می‌شود


متفکر الجزایری: نام شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای در تاریخ ماندگارخواهد ماند


هدیه کودکان عراق و لبنان به «آقای شهید ایران»+فیلم