معاون ابوبکر البغدادی در سوریه به دام افتاد

جمعه 9 آذر 1397
23:17
نیروهای دمکراتیک کرد سوریه جمعه شب اعلام کردند که معاون ارشد «ابوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی داعش را در شمال شرق سوریه به دام انداخته و به اسارت گرفته اند.

العالم ـ سوریه

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، نیروهای دمکراتیک کرد سوریه که دولت دمشق، همکاری آن را با واشنگتن، فاقد وجاهت قانونی می داند، در بیانیه ای مدعی شده اند، «اسامه عوید الصالح» خطرناک ترین عضو امنیتی گروه داعش و معاون البغدادی، در کمین نیروهای ما اسیر شد.
نیروهای دمکراتیک کرد سوریه افزودند: الصالح مسئول امنیتی داعش در الرقه و دیر الزور، همچنین مجری بیش از 40 عملیات تروریستی در مناطق مختلف استان دیرالزور بوده است. 
نیروهای دمکراتیک کرد سوریه که با حمایت آمریکا با انجام عملیات نظامی توسعه طلبانه در شرق و شمال شرق سوریه، قلمرو مناطق تحت اشغال خود را در دو استان الرقه و دیرالزور گسترش داده است، افزود: پس از پیگیری و رصد دقیق، محل سکونت این عضو داعش، 22 نوامبر سال جاری (یکم آذرماه) در روستای 'الطعانه' مشخص و سرانجام در عملیات ویژه در کمین نیروهای ما اسیر شد.
به گزارش ایرنا، گروه تروریستی داعش در هفته های گذشته تلاش کرده تا گستره نفوذ خود را با استفاده از شرایط خاص محیطی در مناطق تحت کنترل نیروهای دمکراتیک سوریه در شمال شرق این کشور افزایش دهد.
در ضدحمله گروه تروریستی داعش به کردهای سوریه در چند هفته گذشته بیش از 60 نفر از جمله چند فرمانده نیروهای کرد کشته شدند.
این افراد در ضدحمله داعش به شهرک های السوسه، الباغوز و هجین در اطراف منطقه تحت تسلط داعش در جنوب شرق استان دیرالزور کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی