روسیه دو بمب افکن با قابلیت حمل سلاح هسته ای به ونزوئلا فرستاد

دوشنبه 19 آذر 1397
22:35
روسیه دو بمب افکن با قابلیت حمل سلاح هسته ای به ونزوئلا فرستاد روسیه در راستای توافق با ونزوئلا دو فروند بمب افکن دورپرواز راهبردی توپولف160 که توانایی حمل موشک های هسته ای را دارد به ونزوئلا اعزام کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش خبرگزاری اینترفاکس، دو فروند بمب افکن راهبردی توپولف-160 نیروی هوافضای روسیه به سوی ونزوئلا پرواز کردند و در مسیر پرواز بر فراز شمال اقیانوس اطلس جنگنده های انگلیسی آنها را همراهی کردند.
در ادامه این گزارش گفته شد که بمب افکن های توپولف-160 روسیه به نام های «نیکلای کوزنتسف» و «ولادیمیر سودتس» در ونزوئلا فرود آمده اند.
بامداد امروز نیز یک فروند هواپیمای ترابری روسیه از نوع آن-124 و یک فروند هواپیمای نظامی از نوع ایل-62 به ونزوئلا پرواز کردند.
به گزارش ایرنا به نقل از اینترفاکس، این نخستین پرواز هواپیماهای نظامی روسیه در ونزوئلا از سال 2008 میلادی تاکنون است.
در آن زمان هوگو چاوز رئیس جمهوری فقید ونزوئلا حکومت می کرد و روسیه چند بار بمب افکن های راهبردی خود را به این کشور اعزام کرد و در سواحل ونزوئلا نیز رزمایش دریایی برگزار شد.
گفتنی است، هفته گذشته وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که حضور نظامی کشورش در ونزوئلا که بر اساس توافقنامه های دولتی از حدود 15 سال پیش صورت می گیرد، ادامه خواهد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت


قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است


تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی


انصارالله یمن: معادله ضاحیه جنوبی بیروت با قدرت تثبیت شد


جهاد اسلامی: حملات موشکی ایران فرصتی برای حمایت از امنیت کشورهای منطقه است