قانونگذار وابسته به منافقین قطعنامه‌ای علیه ایران در کنگره آمریکا ارائه کرد

پنج‌شنبه 22 آذر 1397
20:43
قانونگذار وابسته به منافقین قطعنامه‌ای علیه ایران در کنگره آمریکا ارائه کرد
یک قانونگذار آمریکایی وابسته به گروهک تروریستی منافقین به تازگی قطعنامه‌ای علیه ایران تقدیم کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا کرده است.

العالم - آمریکا

یک قانونگذار آمریکایی وابسته به گروهک تروریستی منافقین به تازگی قطعنامه‌ای علیه ایران تقدیم کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا کرده است.

«تام مک‌کلینتاک»، قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا یکی از افراد نزدیک به موسسه‌ای به نام «سازمان اجتماع آمریکایی‌های ایرانی‌تبار» این طرح را ارائه کرده است. این سازمان، ارتباطات نزدیکی با گروهک تروریستی منافقین دارد.

وی هدف از این قطعنامه که از حمایت ۱۰۳ قانونگذار در مجلس نمایندگان برخوردار است را حمایت از «آرزوی مردم ایران برای تحقق ایرانی دموکراتیک، سکولار و غیرهسته‌ای» عنوان کرده است.

مک‌کلینتاک یکی از کسانی بوده که در بزم سه‌شنبه شب ««سازمان اجتماع آمریکایی‌های ایرانی‌تبار» حاضر بوده است. او در گفت‌‌وگویی با «صدای آمریکا» گفته واشنگتن برای پایان دادن به حکومت ایران بایستی از مخالفان ایرانی حمایت مادی کند.

طبق گزارش صدای آمریکا، ۹ نفر از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در بزم این سازمان نزدیک به گروهک منافقین حاضر بوده‌اند. «دانا روراباکر» که از حمله داعش به ساختمان مجلس در ایران حمایت کرده هم یکی از حاضران در این بزم بوده است.

«مایک کافمن»، «تد پو»، «الیوت انجل»، «برد شرمن»، «شیلا جکسون لی»، «جودی چو» و «استیون کوهن» دیگر قانونگذارن بوده‌اند که در این جلسه حضور داشته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آغاز فروش ارز اربعین از امروز


توسعه همکاری‌های ایران و ایتالیا در حوزه آب و خاک


ارتقای پروتکل‌های امنیتی پروازی در پاسخ به تهدیدات تخریبی دشمن


رتبه ۱۰۱ جهانی ایران در حوزه دولت الکترونیک


ترسیم نقشه راه نوین هم‌افزایی مالی ایران و بانک اکو


آتش‌سوزی جنگل‌ها در جنوب اسپانیا ۱۲ کشته و ۲۳ مفقودی داشت


افشای دیدار رئیس شاباک با تحلیلگر نزدیک به نتانیاهو برای تصفیه حساب با رسانه‌های رقیب


مقاومت اسلامی عراق: سلاح ما قابل معامله نیست


قلدرهای عالم توان مقابله با پرورش یافتگان مکتب اهل بیت (ع) را ندارند


لفاظی های جدید ترامپ علیه ایران


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود