واکنش نخست وزیر عراق با رفتار خارج از عرف ترامپ

پنج‌شنبه 6 دی 1397
13:24
واکنش نخست وزیر عراق با رفتار خارج از عرف ترامپ یک منبع آگاه درعراق امروز فاش کرد که عادل عبد المهدی، نخست وزیر عراق حاضر به ملاقات با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پایگاه عین الاسد در الانبار نشده است.

العالم - عراق

این منبع آگاه به سومریه نیوز گفت: نخست وزیر از ملاقات با دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در پایگاه هوایی عین الاسد در الانبار خودداری کرده و آن را خلاف اصول و آداب دیپلماتیک دانسته است.

این منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود گفت: عبدالمهدی طی پیامی به ترامپ گوشزد کرده است که این رفتار به نفع روابط دو جانبه بین دو کشور دوست نیست". وی خاطرنشان کرد که ترامپ در گفتگوی تلفنی با عبد المهدی گفته است که در فرصت دیگری به عراق سفر خواهد کرد. همچنین گفت که ترامپ از عبد المهدی برای سفر به آمریکا دعوت کرده است.

کاخ سفید دیروز اعلام کرد که دونالد ترامپ وارد عراق شده است. ترامپ در این سفر گفت که امریکا هیچ طرحی برای خروج نیروهای خود از عراق ندارد.

این در حالی است که دفتر نخست وزیر عراق اعلام کرده است که مقامات آمریکا خبر سفر ترامپ با عراق را به مقامات عراقی اطلاع داده بودند. همچنین گفت که ترامپ از عبدالمهدی برای سفر به آمریکا دعوت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند


ریابکوف: حمله غیرقانونی آمریکا و اسرائیل به ایران رژیم منع اشاعه هسته‌ای را تهدید می‌کند


وزیران امور خارجه ایران و روسیه گفت‌وگو کردند


به جریان افتادن محاکمه نتانیاهو در مجارستان


هشدار درباره نقض آتش بس لبنان


وزیر جهاد کشاورزی: با تکیه بر تولید ملی امنیت غذایی مردم حفظ شد


تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ