اقدام وزیر اردنی در لگدمال کردن پرچم اسرائیل و خشم صهیونیست‌ها+عکس

يکشنبه 9 دی 1397
11:36
اقدام وزیر اردنی در لگدمال کردن پرچم اسرائیل و خشم صهیونیست‌ها+عکس رژیم اسرائیل از اقدام یک وزیر اردنی در لگدمال کردن این رژیم به شدت خشمگین شد و به اردن اعتراض کرد.

العالم - اردن

رسانه های رژیم اسرائیل نوشتند: وزارت خارجه اسرائیل به اردن به خاطر اقدام یک وزیر زن اردنی در لگدمال کردن پرچم اسرائیل شدید اللحن اعتراض کرد.

این رسانه ها افزودند: جمانه غنیمات وزیر اطلاع رسانی و سخنگوی رسمی دولت اردن در مجتمع سندیکاهای شغلی شهر امان پایتخت اردن که دولت اردن در آنجا جلسه داشت، پرچم اسرائیل را لگدمال کرد.

در پی این امر، رژیم اسرائیل امروز یکشنبه سفیر اردن در تل آویو را برای ارایه توضیحات فراخواند.

پرچم رژیم اسرائیل در ورودی مقر مجتمع سندیکاهای شغلی شهر امان روی زمین کشیده شده است تا هرکسی که وارد ساختمان می شود از روی آن عبور کند.

این درحالی است که عمر الرزاز نخست وزیر اردن برای لگدمال نکردن پرچم از ورود به ساختمان از درب اصلی خودداری کرد و از درب فرعی وارد شد.

رژیم اسرائیل با حکومت اردن پیمان سازش موسوم به پیمان وادی عربه امضا کرده است. این درحالی است که جو مردمی و نهادهای مردم نهاد و سندیکاها و احزاب به شدت مخالف رژیم اسرائیل است و آنها خواهان لغو این پیمان و اخراج سفیر این رژیم از امان هستند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان وارد اسلام‌آباد شد


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


دلیل ترس رژیم صهیونیستی از ناوگان آزادی چیست؟


۵۴ هزار نفر از سفر حج بازماندند


گزارش العالم از روند احیای مجموعه ورزشی آزادی؛ بازسازی تأسیسات ورزشی آسیب‌دیده در پی تجاوز صهیونیستی ـ آمریکایی به ایران


انتشار قطعه موسیقی به یاد رهبر شهید انقلاب؛ «أنت حيّ»...


کاریکاتور |مقاومت مقابل ذلت


۹۳ هزار تُن پسته روانه بازارهای جهانی شد


دیدار و گفت‌وگو قالیباف با سلطان عمان


بقائی: برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده نداریم