جزئیات سفر اخیر «ترامپ» به عراق از زبان وزیر خارجه این کشور

چهارشنبه 12 دی 1397
17:41
جزئیات سفر اخیر «ترامپ» به عراق از زبان وزیر خارجه این کشور وزیر امور خارجه عراق در مورد سفر اخیر رئیس جمهوری آمریکا به این کشور گفت که نخست وزیر عراق درخواست دیدار ترامپ با وی را رد کرده است.

العالم - عراق

وزیر امور خارجه عراق می‌گوید بر خلاف ادعای برخی رسانه‌ها و افراد، سفر اخیر رئیس جمهوری آمریکا به عراق «از پیش اعلام نشده و ناگهانی» نبوده است.

به گزارش «عراق پرس»، محمد علی الحکیم، چهارشنبه (۱۲ دی) طی نشستی با شماری از اصحاب رسانه در بغداد گفت که «اینکه گفته می‌شود آمدن ترامپ به عراق ناگهانی بوده، بی‌اساس است».

او افزود: «ترامپ به ما ساعت نه صبح از آمدن خود به عراق خبر داد و قرار بود این دیدار در شهر بغداد باشد».

وزیر امور خارجه عراق گفت که کشورش با اینکه دیدار «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر این کشور با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در داخل پایگاه نظامی «عین الأسد» باشد، مخالفت کرد.

او ادامه داد: «ترامپ خیلی عجله داشت و پیشنهاد دیدار ده دقیقه‌ای در این پایگاه را داد ولی نخست وزیز عبدالمهدی پیشنهاد او را رد کرد و به جای این دیدار، آن دو هشت دقیقه تلفنی گفت‌وگو کردند».

دونالد ترامپ ۲۶ دسامبر به بهانه میلاد مسیح (ع) و تبریک آن به نظامیان آمریکایی مخفیانه وارد پایگاه هوایی عین الأسد در غرب عراق شد.

به رغم اینکه عادل عبدالمهدی بعد از چند روز از سفر ترامپ اعلام کرد که واشنگتن از قبل بغداد را در جریان این سفر و جزئیات آن گذاشته است، با این حال بعد از رسانه‌ای شدن این خبر، طیف‌های سیاسی و مردم عراق دست به اعتراض و برگزاری تظاهرات زدند.

عراقی‌ها این سفر مخفیانه رئیس جمهوری عراق را نقض حاکمیت ملی کشورشان خواندند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد


آخرین وضعیت بررسی طرح راهبردی تنگه هرمز در مجلس


ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید


با پیگیری سفارت ایران در ابوظبی؛ ۵۵ ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آزاد شدند


با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود


گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم


تاکید بر هم‌افزایی رسانه‌ای و حمایت قاطع ارتش از سپاه در دیدار سخنگویان این نهادهای نظامی


نگرانی عمیق پکن از جنگ‌افروزی جدید ترامپ در تنگه هرمز


اتحادیه اروپا ۹۰۰ میلیون یورو برای بازسازی نوار غزه اختصاص داد


چین نمایندگان اروپایی را احضار کرد/ انتقاد از استانداردهای دوگانه غرب در حقوق بین‌الملل


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی