الجزیره: سازمان ملل خواستار آزادی نبیل رجب شد

جمعه 14 دی 1397
14:45
الجزیره: سازمان ملل خواستار آزادی نبیل رجب شد سازمان ملل با انتقاد از ادامه سرکوب ها در بحرین خواستار آزادی نبیل رجب شد.

العالم - بحرین

دفتر حقوق بشر سازمان ملل از دولت بحرین خواست نبیل رجب فعال حقوق بشر را آغاز کند.

این سازمان تاکید کرد تایید حکم زندان برای نبیل رجب، بیانگر ادامه سرکوبگری منتقدان دولت بحرین است، دادگاه بحرین نبیل رجب را به پنج سال زندان محکوم کرد.

پیشتر اتحادیه اروپا از مقام های بحرینی خواسته است تا نبیل رجب را آزاد کنند و هنچنین سازمان دیده بان حقوق بشر به صدور این حکم اعتراض کرده بود و آن را نقض عدالت عنوان کرده بود.

رجب 21 فوریه 2017 (3 اسفند 95) به دلیل مطالبی که در صفحه توئیتر منتشر کرد و در آن از رژیم آل خلیفه به دلیل همکاری با عربستان و امارات در جنگ علیه یمن و وضعیت بد حقوق بشر در بحرین انتقاد کرده بود، به پنج سال زندان محکوم شد.

معلوف افزود: نبیل رجب یک زندان عقیدتی است و اینکه او دو سال تمام را پشت میله های زندان سپری کند که 9 ماه آن را در شرایط بسیار دشوار در حبس انفرادی تحت شکنجه گذرانده باشد، بسیار شرم آور و ننگین است.

این مسئول عفو بین الملل از مقامات بحرینی خواست بدون قید و شرط محکومیت این فعال حقوقی را لغو و او را آزاد کنند.

دادگاه عالی بحرین در جلسه امروز (دوشنبه) خود حکم پنج سال حبس رجب فعال برجسته حقوق بشری این کشور را تایید کرد.

این حکم شش ماه پس از پایان محکومیت دو ساله اش صادر شد.

پیشتر نیز 127 سازمان حقوق بشری در بیانیه ای مشترک خواستار آزادی فوری رجب فعال حقوق بشری و مدنی بحرینی شده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند