مرسی فقط به دنبال برخی اختیارات بود!

سه شنبه 7 آذر 1391
18:14
مرسی فقط به دنبال برخی اختیارات بود! رئیس جمهور بار دیگر در برابر خواست و اراده مردم و گروه‌های سیاسی فعال در مصر یک گام عقب‌نشینی کرد و بر اساس گفته سخنگوی خود، تنها خواستار برخی اختیارات شده است!
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، محمد مرسی که با فرمان اخیر خود موجب ناآرامی و اعتراضات مدنی شدید در مصر شده بود، بار دیگر در برابر خواست مردمی عقب‌نشینی کرد و از زبان سخنگوی خود اعلام کرد که تنها اختیارات محدودی را خواسته است!
یاسر علی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر، عصر دوشنبه با همه اعضای شورای عالی قضایی و با حضور وزیر دادگستری و محمود مکی، معاون رئیس جمهور دیدار کرد.
وی گفت: رئیس جمهور از اطلاعیه ای که شورای عالی قضایی بیست و پنجم نوامبر (یکشنبه) صادر کرد و در آن بر استقلال دستگاه قضایی و مصونیت آن تاکیده بود استقبال و اعلام کرد: اعطای تام الاختیاری صرفاً به بیانیه های رئیس جمهوری درباره قانون اساسی، قوانین و برخی تصمیم های وی اختصاص می یابد که این بیانیه و تصمیم ها به مسائل حاکمیتی مربوط شود.
همچنین، حضور و مشارکت در جمعیت های عمومی به قضات و اعضای دادستانی کل اختصاص می یابد نه دیگران.
سخنگوی ریاست جمهوری مصر افزود: در دیدار اعضای شورای عالی قضایی با رئیس جمهور، پس از اینکه اعضای این شورا درباره برخی بندهای بیانیه قانون اساسی که رئیس جمهور صادر کرده است پرسش‌ها و نگرانی‌هایی مطرح کردند، رئیس جمهور در پاسخ به آنها تاکید کرد که نخست جایگاه قوه قضایی و اعضای آن مورد احترام است و مصونیت و اختیارات آن را به رسمیت می شناسد و استقلال آن را به اعتبار اینکه دریچه اطمینان و پناهگاه همه شهروندان است قبول می کند.
دوم، منظور از از سرگیری تحقیقات و محاکمات که در ماده اول بیانیه قانون اساسی مطرح شده است فقط به زمانی محدود می شود که ادله جدیدی در این باره وجود داشته باشد.
سوم، منظور از آنچه در ماده دوم بیانیه صادر شده درباره قانون اساسی آمده و به مطلقه بودن تصمیم های رئیس جمهور اعم از بیانیه هایی که درباره قانون اساسی، قوانین عادی صادر می کند یا مربوط به دیگر تصمیم های او می شود، زمانی است که این تصمیم ها به مسائل حاکمیتی کشور مربوط شود و این تصمیم ها نیز تا زمان تدوین قانون اساسی جدید و انتخابات پارلمان مؤقت خواهد بود و در نهایت هدف از صدور چنین تصمیم هایی حمایت از نهادهای اساسی کشور است.
چهارم، رئیس جمهور از توجه و عنایت شورای عالی قضایی و اعضای دادستانی به ضرورت استمرار در انجام وظایفشان در جهت حفظ منافع مردم و ثبات نهادهای آن ستایش کرد.
 
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم