شاهزاده انگلیسی به جنگ ارتش سوریه می‌رود!

يکشنبه 19 آذر 1391
14:57
شاهزاده انگلیسی به جنگ ارتش سوریه می‌رود! یک روزنامه انگلیسی مدعی شد، دولت این کشور درحال تدوین طرحی محرمانه است تا "شاهزاده هری" را جهت جنگ با نیروهای ارتش سوریه به این کشور اعزام کند.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "دیلی استار ساندی" در خبری نوشت، شاهزاده هری که از نظر جایگاه سومین فرد نزدیک به تاج و تخت در انگلیس است، ممکن است همراه تیم خلبانان بالگرد نظامی "آپاچی" ناتو به سوریه اعزام شود.
این روزنامه به نقل از یک منبع دولتی خاطرنشان کرد، با توجه به نیاز انگلیس و آمریکا به پوشش هوایی در صورت اعزام نیرو به سوریه، هری در کنار تیم خلبانان آپاچی برای براندازی نظام سوریه آماده است.
چندی پیش انتشار تصاویر برهنه و رفتارهای غیراخلاقی پرنس هری در آمریکا، خاندان سلطنتی انگلیس را به شدت درتنگنا قرار داد.
حامیان غربی و منطقه ای تروریست‌ها و عناصر مسلح در سوریه اخیرا به قصد توجیه اقدامات خود علیه نظام بشار اسد به هدف براندازی آن، در حال فضاسازی رسانه ای و دروغ پردازی مبنی بر وجود "سلاح شیمیایی" در سوریه و احتمال استفاده از آن علیه مردم هستند.
این درحالی است که وزارت امورخارجه سوریه با ارسال دو نامه جداگانه به رئیس شورای امنیت سازمان ملل متحد و دبیر کل این سازمان، درباره استفاده گروه های تروریستی از سلاح های شیمیایی علیه مردم هشدار داده و اعلام کرده است که نظام سوریه سلاح های شیمیایی ندارد و اگر هم داشته باشد در هیچ شرایطی از آن استفاده نخواهد کرد .
وزارت خارجه سوریه خاطرنشان کرد: گروه های تروریستی اخیرا کارگاهی را برای ساخت ماده سمی کلر در شرق شهر حلب به راه انداخته اند و نظام سوریه سکوت جامعه جهانی را در قبال چنین اموری محکوم می کند .
وزارت خارجه سوریه همچنین از جامعه جهانی به علت سکوت در قبال حمایت طرف های خارجی از گروه های مسلح انتقاد کرد و افزود : جامعه جهانی طبق قطعنامه های شورای امنیت باید حامیان گروه های تروریستی را تحت پیگرد قرار دهد .
در این بیانیه آمده است: نظام دمشق از ملت سوریه در برابر تروریست های مورد حمایت کشورهای شناخته شده خصوصا آمریکا دفاع می کند .
این در حالی است که سازمان ملل متحد ، کشورهای غربی و ناتو در چند روز گذشته به نظام سوریه درباره استفاده از سلاح های شیمیائی هشدار داده اند .
0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسلامی عراق: سلاح ما قابل معامله نیست


قلدرهای عالم توان مقابله با پرورش یافتگان مکتب اهل بیت (ع) را ندارند


لفاظی های جدید ترامپ علیه ایران


وقوع انفجار مهیب در استان ادلب سوریه هم‌زمان با پرواز پهپادها


بن‌سلمان و ترامپ درباره ایران و روند مذاکرات گفت وگو کردند


سازمان ملل متحد: آوارگی مردم فلسطین در کرانه باختری دو برابر شده است


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت


عراقچی: ایران تا کنون به تعداتش پایبند بوده است/ تنها راه، پایبندی دوطرف به یادداشت تفاهم اسلام آباد است


نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود