در پایان سفر به باکو؛

سرلشکر باقری: روابط نظامی ایران و آذربایجان در دریای خزر توسعه می‌یابد

پنج‌شنبه 27 دی 1397
15:52
سرلشکر باقری: روابط نظامی ایران و آذربایجان در دریای خزر توسعه می‌یابد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط دفاعی و نظامی ایران و جمهوری آذربایجان خبر داد.

العالم - ایران / سیاسی

سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر دو روزه خود به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان، با حضور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روابط دفاعی و نظامی ایران و جمهوری آذربایجان به طور قابل توجهی توسعه خواهد یافت.

سرلشکر باقری با اشاره به وجود ثبات و امنیت وآرامی در مرزهای دو کشور و همکاری های مجموعه مرزبانی دو طرف و همکاری و ارتباطات نزدیک و گسترده آنها گفت: روز به روز امنیت و ثبات این مرزها بیشتر می شود و این امنیت موجب رفت و آمد مطمئن مردم و همچنین توسعه مبادلات اقتصادی میان دو کشور خواهد شد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به روند رو به توسعه روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور در سال های اخیر با تصمیم رهبران دو کشور افزود: جمهوری آذربایجان برای دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران یک کشور همسایه، دوست و برادر محسوب می شود و این حد روابط به هیچ وجه کفایت نمی کند و روابط دو کشور بایستی به چندین برابر وضعیت فعلی افزایش یابد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران توسعه و تکمیل دالان ریلی شمال - جنوب و دیگر راه های ارتباطی بین دو کشور را در توسعه روابط اقتصادی دو طرف موثر دانست و افزود: با تکمیل این محورهای ارتباطی روابط اقتصادی هم توسعه پیدا می کند.

سرلشکر باقری اضافه کرد: تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان امری کاملا قطعی است و مسئله قره باغ و مسایل مربوط به اشغال سرزمین های جمهوری آذربایجان انشاالله با گفتگوهای دو طرف حل بشود و در هر صورت اشغال و ادامه اشغال سرزمین های جمهوری آذربایجان و آواره شدن مردم این سرزمین برای جمهوری اسلامی ایران قابل پذیرش نیست.

وی گفت: امنیت و ثبات، آرامش و پیشرفت کشور همسایه جمهوری آذربایجان مایه خوشحالی ملت ایران است و امیدوارم که این ثبات و امنیت پایداری داشته باشد و جمهوری اسلامی ایران در جهت امنیت هرچه کامل تر جمهوری آذربایجان از هیچ تلاشی فرو گذار نخواهد کرد.

سردار باقری در ادامه افزود: توافق حقوقی درباره دریای خزر هم بین کشورهای ساحلی خزر از جمله جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران امضا شده است و ما هیچ مشکل حقوقی در دریای خزر نداریم و در بخش نظامی هم نیروهای دریایی دو کشور رفت و آمد و تمرین های مشترک بیشتری با هم برگزار خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


هزینه بازگشت دوباره آمریکا به جنگ علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود


هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود