در واکنش به قتل خاشقجی انجام شد؛

طرح ۲۱ عضو کنگره آمریکا برای توقف فروش تسلیحات به عربستان

شنبه 29 دی 1397
01:15
طرح ۲۱ عضو کنگره آمریکا برای توقف فروش تسلیحات به عربستان شماری از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا پیش نویس طرحی را در خصوص «توقف فوری» فروش تسلیحات و کمک های نظامی به عربستان ارائه کردند.

العالم-آمریکا

شماری از اعضای جمهوریخواه و دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به قتل فجیع جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول، پیش نویس طرحی را در خصوص «توقف فوری» فروش تسلیحات و کمک های نظامی به این کشور ارائه کردند.

بر اساس این طرح، تمام کمک‌های امنیتی و فروش تسلیحات به عربستان سعودی متوقف خواهد شد.

در همین راستا، «جیمز مک‌گورن» رئیس کمیسیون قوانین مجلس نمایندگان آمریکا گفت: بیش از صد روز از قتل [جمال خاشقجی] روزنامه نگار توسط حکومت عربستان در ساختمان کنسولگری سعودی در ترکیه می گذرد. سنا به اتفاق این جنایت هولناک عربستان را محکوم کرد اما مجلس نمایندگان سکوت کرده است.

وی افزود: اکنون زمان آن فرا رسیده است که مجلس نمایندگان به وضوح اعلام کند که چنین وحشیگری تاوانی دارد. بگذارید به فروش تسلیحات و کمک های نظامی به عربستان خاتمه دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است