هشدار سید عمار حکیم درخصوص اقدامات تنش زای رژیم صهیونیستی در سوریه

چهارشنبه 3 بهمن 1397
18:51
هشدار سید عمار حکیم درخصوص اقدامات تنش زای رژیم صهیونیستی در سوریه رهبر جریان حکمت ملی و رئیس فراکسیون اصلاح و سازندگی عراق گفت:کشورهای منطقه نسبت به اقدامات تنش‌زای رژیم صهیونیستی در سوریه هوشیار باشند.

العالم - عراق

سید عمار حکیم با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به سوریه افزود: حملات هوایی این رژیم به خاک سوریه و پایگاه‌های نظامی رسمی، اقدامی خطرناک است که سوریه در معرض آن قرار گرفته است.

وی در نشستی خصوصی در بغداد با بیان اینکه کشورهای منطقه نسبت به اقدامات تنش زای رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرده‌اند، گفت: انتخابات اسرائیل و تلاش‌های نتانیاهو برای سوء استفاده از بحران نظامی با ایران برای کسب آرای انتخاباتی و اقدامات آمریکا و کسانی که در پی افزایش تنش با ایران هستند، از جمله اقدامات نگران کننده است.

رئیس فراکسیون اصلاح و سازندگی عراق همچنین نسبت به تکاپوی برخی کشورهای عربی در حمایت از افزایش این تنش‌ها هشدار داد.

سید عمار حکیم در خصوص سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با این تنش‌ها نیز تصریح کرد: ایران با صبوری و نیفتادن در دام اقدامات تحریک آمیز دشمن، در زمان و مکان مناسب و در چارچوب منطق مدیریت سیاست واکنش نشان می‌دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پشت پرده هشدار بن‌سلمان به ترامپ درباره حمله به ایران/ تغییر موازنه قدرت و پاسخ متقابل تهران


مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران