معترضان عراقی مقر نیروهای ترک در دهوک را آتش زدند + عکس

معترضان عراقی مقر نیروهای ترک در دهوک را آتش زدند + عکس
شنبه 6 بهمن 1397 - 17:48

یک منبع امنیتی تاکید کرد که در پی کشته شدن 5 شهروند در پی حملات جنگنده های ترکیه، برخی معترضان عراقی مقر نیروهای ترکیه در استان دهوک در شمال عراق را آتش زدند.

العالم . عراق

معترضان یکی از مقرهای وابسته به نیروهای ترکیه در منطقه شلادزه در شهرستان العمادیه در استان دهوک را آتش زدند و آن را تحت کنترل گرفتند.

طبق اعلام منابع کرد، در پی یورش تظاهرکنندگان خشمگین به مقر ارتش ترکیه، دو تن از مسئولان اطلاعات ترکیه مجروح شدند. همچینین شماری از نظامیان ترک به اسارت معترضان درآمدند.

جنگنده های ترکیه در آسمان منطقه به پرواز درآمده اند. نیروهای ترکیه به صورت بی هدف به سمت معترضان تیراندازی کردند که به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن چند تن از معترضان انجامید.

منطقه دهوک تحت نفوذ حزب دموکرات کردستان عراق و در شمال عراق قرار دارد این گزارش مدعی است، حمله هوایی ترکیه به این منطقه در پنجشنبه گذشته باعث کشته شدن چند غیرنظامی و نیروهای پیشمرگه شد.

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای