فرستاده پوتین برای بررسی اوضاع سوریه به فلسطین اشغالی رفت

دوشنبه 8 بهمن 1397
18:51
فرستاده پوتین برای بررسی اوضاع سوریه به فلسطین اشغالی رفت فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه راهی فلسطین اشغالی شد تا با مقامات رژیم صهیونیستی درباره اوضاع سوریه گفت‌وگو کند.

العالم - اروپا

«الکساندر لاورنتیف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه و «سرگی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز، سه‌شنبه به فلسطین اشغالی سفر کردند تا با مقامات رژیم صهیونیستی درباره اوضاع سوریه گفت‌وگو کنند.

قرار است که این دو مقام روسی با «یوول روتم» مدیر کل وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی دیدار کنند. این دو مقام فردا نیز با تعدادی دیگر از مقامات این رژیم دیدار خواهند کرد.

چند روز پیش «آناتولی ویکتوروف» سفیر روسیه در فلسطین اشغالی در مصاحبه‌ای در پاسخ به سوالی درباره میزان ارتباط میان «اسرائیل» و روسیه در زمینه انجام حملات (علیه سوریه) گفت: نیروهای ما در ارتباط همیشگی با یکدیگر هستند. اما نیروهای ما برای اطمینان خاطر اسرائیل حضور ندارند بلکه (هدف) مأموریت ما بالاتر از این است، ما با تروریسم در تمام نقاط سوریه می‌جنگیم، ما عملیات سیاسی جدید را آغاز می کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

ایجاد مسیر‌های پروازی جدید با کشور عراق


ایران و کنیا؛ فصل تازه همکاری‌های اقتصادی


ویدئوگرافی |محرومیت ۲۵ تیم فوتبال و ۲۵۶ بازیکن از هر تورنمنت جهانی؛ سکوت فیفا در قبال جنایت‌های ورزشی در غزه


پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی