رسانه آمریکایی از ارتباط طولانی مدت «عادل الجبیر» با موساد خبر داد

دوشنبه 29 بهمن 1397
11:02
رسانه آمریکایی از ارتباط طولانی مدت «عادل الجبیر» با موساد خبر داد یک رسانه‌ آمریکایی با انتشار گزارشی ادعایی مبنی بر پیوندهای «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجی عربستان سعودی با موساد، گفته‌های «فیلیپ جرالدی» افسر سابق سیا درباره چگونگی آغاز این پیوندها را منتشر کرده است.

العالم - عربستان سعودی

یک رسانه‌ اینترنتی آمریکایی مدعی ارتباط طولانی مدت «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی و وزیر خارجه سابق این کشور با موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) شده و گزارشی در این باره منتشر کرده است.
فیلیپ جرالدی مامور سابق سیا

در گزارش «اودیسی» که «جیما باکلی» آن را تهیه کرده، این فعال رسانه‌ای از انجام تحقیقات گسترده یک تیم تحقیقاتی برای اطلاع از پیوندهای الجبیر با موساد خبر داده و به سراغ «فیلیپ جرالدی» افسر سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) رفته است.

در گزارش آمده است: «من بعد از هفته‌ها مطالعه و جستجو در اینترنت توانستم با فیلیپ جرالدی مامور سابق سیا مصاحبه و اطلاعات بیشتری بگیرم. آقای جرالدی واقعا در افشای چگونگی اولین تماس و ارتباط موساد با عادل الجبیر به من کمک کرد. من با کمک چندین مولف برجسته، ما در حال تحقیق و جمع‌آوری اطلاعات بیشتر درباره زندگی الجبیر و روابط محرمانه او با موساد هستیم و در اسرع وقت این تحقیق را منتشر خواهیم کرد».

بنا بر روایت فیلیپ جرالدی، اف‌بی‌آی در سال ۱۹۹۰ زمانی که عادل الجبیر سخنگوی سفارت عربستان سعودی در آمریکا شد، شروع به رصد و تحت نظر گرفتن او کرد. چند سال بعد اف‌بی‌آی به اطلاعاتی مبنی بر تلاش‌های موساد برای به خدمت گرفتن الجبیر دست یافت.

با تحقیقات بیشتر مشخص شد، خانمی به نام «کی ان متیوز» در سال ۱۹۸۱ زمانی که عادل الجبیر در دانشگاه «تگزاس شمالی» در رشته علوم سیاسی و اقتصادی تحصیل می‌کرد، با او ارتباط برقرار کرد. متیوز هم دانشکده‌ای الجبیر بود.

به گفته جرالدی، رابطه الجبیر و متیوز به تدریج گسترش یافت. متیوز، ارتباط‌های نزدیکی با یک تاجر مشهور اسرائیلی در آمریکا داشت، کسی که در صنعت الماس کار می‌کرد.

با تقویت روابط الجبیر و متیوز، بتدریج او به تاجران و شخصیت‌های یهودی بیشتری معرفی و مرتبط شد.

متیوز در یک سوال و جواب با اف‌بی‌آی در ماه آگوست سال ۱۹۹۸ فاش کرد که اولین دیدار بین عادل الجبیر و یک مامور موساد در اکتبر ۱۹۹۵ انجام شد.

به روایت جرالدی، الجبیر به دو دلیل علاقه شدید به کی ان متیوس و همچنین بدهی‌های سنگین مالی به تعدادی از تاجران یهودی، «چاره‌ای جز همکاری با موساد» نداشت. به دستور موساد، متیوز هم به روابطش با الجبیر پایان داد.

این عضو سابق سیا خبر داد، شواهد نشان می‌دهد که فعالیت‌های الجبیر در سفارت آمریکا در عربستان سعودی کاملا تحت کنترل یک مامور موساد قرار داشت.

جرالدی تصریح کرد: «عادل الجبیر با توجه به ماهیت کارش، روابط نزدیکی با سازمان‌های آمریکا از طریق سفارت سعودی (در واشنگتن) داشت و این موضوع سبب نگرانی جدی و ظن اف‌بی‌آی شده بود».

طبق گزارش «اودیسی» جرالدی اطلاعات بیشتری درباره چگونگی الجبیر از مقام سخنگویی سفارت عربستان سعودی در آمریکا به سمت سفیر و سپس وزیر خارجه این کشور ارائه داده و این اطلاعات قرار است بعد از تکمیل تحقیقات، به صورت کتاب منتشر شود.

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: قدرت ایران به مراتب از گذشته بیشتر است


پیام فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت گرامیداشت نخستین سالگرد جنگ تحمیلی دوم


ادای احترام همرزمان به مقام شهید سلامی در شهر ری + فیلم


نیویورک‌تایمز: حمله آمریکا به تاسیسات آب در ایران می‌تواند «جنایت جنگی» باشد


جهاد اسلامی فلسطین: دشمن، کل جهان عرب و اسلام را هدف قرار داده است


تأکید ​​​​​​​اسلام‌آباد بر ادامه میانجی‌گری تا دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه


پزشکیان: تنها راه مقابله پایدار با فساد، حکمرانی داده‌محور است


بلاتر: جام جهانی نباید در آمریکا برگزار می شد/ اخراج داور سومالیایی دیوانگی بود


نیروی دریایی سپاه: نزدیک شدن شناورها به تنگه هرمز به‌منزله همکاری با دشمن تلقی می‌شود


هشدار سردار موسوی به آمریکایی‌ها: منطقه را برایتان جهنم می کنیم


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت