احتمال بازگشت وزیر امور خارجه/ ماجرای استعفای ظریف چه بود؟

سه شنبه 7 اسفند 1397
11:38
احتمال بازگشت وزیر امور خارجه/ ماجرای استعفای ظریف چه بود؟ یک منبع مطلع گفت: «علت استعفای آقای دکتر ظریف، ناهماهنگی داخلی در نهاد ریاست جمهوری و عدم اطلاع‌رسانی درباره حضور در دیدار با رئیس‌جمهوری سوریه از سوی مسئولان ارشد این نهاد بوده است.»

العالم ـ ایران ـ سیاسی

یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه با اشاره به استعفای محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه از سمت خود به فارس گفته، «علت استعفای ایشان، ناهماهنگی داخلی در نهاد ریاست جمهوری و عدم اطلاع‌رسانی درباره حضور در دیدار با بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه از سوی مسئولان ارشد این نهاد بوده است.»
وی با بیان اینکه آقای ظریف به‌علت روحیه حساسی که دارند گاهی تصمیمات دفعی می‌گیرند و با همان شخصیتی که از ایشان سراغ داریم گاهی از تصمیمات احساسی خود هم ناراحت می‌شوند، تأکید کرد: «در این مورد، طبق اطلاع اینجانب، به احتمال زیاد ایشان به دولت برمی‌گردد.»
این منبع آگاه که خواست هویتش اعلام نشود، همچنین افزود: «طی ماه‌های گذشته، اختلافاتی در برخی مسائل و تصمیمات، بین آقای دکتر ظریف و آقای روحانی پیش آمد که این اختلاف نظرها گاه به جلسات هیئت دولت هم کشیده می‌شد که در ماجرای اخیر، دلگیری ایشان از عملکرد رئیس‌جمهور به اوج رسید و باعث این تصمیم دفعی شد.»

0% ...

آخرین اخبار

حضور نیروهای باتجربه در جایگاه‌های راهبردی، سرمایه‌ای برای صیانت از منافع ملی است


نماینده پارلمان عراق: سلاح مقاومت برای محافظت از کشور حفظ خواهد شد


تقابل مکتب مقاومت با منطق قدرت؛ وقتی اخلاق بر سیاست پیروز می‌شود


بقائی: امنیت کالای قابل خریداری از دلالان دروغین نیست/واشنگتن جایگاه اخلاقی و حقوقی برای مطالبه بازگشایی تنگه هرمز ندارد/ مذاکره‌ای با آمریکا نداریم


تهدید رژیم صهیونیستی به رویارویی با دولت ترامپ در صورت نرسیدن به راه‌حل درباره غزه


پیام اژه‌ای به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی: خدمت به میهن اسلامی واجب عینی است


رژیم صهیونیستی باز هم به خاک سوریه تجاوز کرد


ولایتی: نگاه راهبردی «محسن رضایی» پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است


هدف قرارگرفتن یک کشتی متخلف در تنگه هرمز


اندونزی ساخت نخستین زیردریایی بومی خود را آغاز کرد