استقبال پامپئو از اقدامات جدید لندن علیه حزب‌الله لبنان

سه شنبه 7 اسفند 1397
14:31
استقبال پامپئو از اقدامات جدید لندن علیه حزب‌الله لبنان وزیر خارجه آمریکا ضمن استقبال از اقدام جدید لندن علیه حزب‌ الله لبنان، به تداوم مواجهه با ایران اشاره کرد.

العالم - لبنان

وزیر خارجه آمریکا دوشنبه در توییتی از اقدام جدید انگلیس علیه حزب الله لبنان تشکر کرد.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در توییتی بدین منظور نوشت: «آمریکا از متحدان انگلیسی خود بابت ممنوعیت حزب الله تشکر می‌کند.»

وزیر خارجه آمریکا در ادامه لفاظی خود نوشت: «این گروه تروریستی تحت حمایت ایران، مسئول مرگ آمریکایی‌هاست و با تداوم توطئه، حمله در خاورمیانه، اروپا و دیگر نقاط جهان را ادامه می‌دهد.»

وزیر خارجه آمریکا در خاتمه توییت خود نوشت: «اتحاد بین‌المللی در مواجهه با ایران افزایش می‌یابد.»

بر اساس این گزارش، همزمان با تلاش‌های آمریکا در تشدید فشار به حزب‌الله لبنان، «ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس دوشنبه اعلام کرد دولت این کشور کلیت حزب‌الله را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جاوید در این باره گفت: «حزب‌الله به تلاش برای بی‌ثبات کردن وضعیت شکننده خاورمیانه ادامه می‌دهد و ما دیگر نمی‌توانیم میان شاخه نظامی آن که پیش از این غیرقانونی شده و حزب سیاسی آن، تمایز قائل شویم.»

ساجد جاوید افزود: «به همین جهت، تصمیم گرفته‌ام که کل گروه را ممنوع اعلام کنم.»

به دنبال تصمیم روز دوشنبه انگلیس در ممنوع اعلام کردن شاخه سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان، تل آویو از این اقدام انگلیس استقبال کرد به طوری‌که وزیر امنیت رژیم صهیونیستی با تحسین از اقدام روز دوشنبه انگلیس ، به اتحادیه اروپا توصیه کرد مسیر لندن را پیش گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است