هواپیمای بوتفلیقه بدون وی به الجزایر بازگشت!

شنبه 11 اسفند 1397
11:05
هواپیمای بوتفلیقه بدون وی به الجزایر بازگشت! رسانه های بین المللی اعلام کردند هواپیمای عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس جمهور الجزایر، بدون بوتفلیقه خاک ژنو را ترک کرد.

العالم - الجزایر

یک منبع رسمی الجزایری به شبکه خبری یورونیوز گفت: هواپیمای عبد العزیز بوتفلیقه بدون وی خاک ژنو را ترک کرد.

ریاست جمهوری الجزایر نیز با صدور بیانیه ای روز پنج شنبه اعلام کرد بوتفلیقه برای انجام آزمایش های پزشکی به مدت 48 ساعت در ژنو اقامت می کند.

این منبع افزود بوتفلیقه دیروز مشاور دیپلماتیک و وزیر خارجه سابق خود، "رمطان لعمامره" را به منظور بررسی امکان انتصاب نخست وزیر جدید برای کشور، به ژنو فرا خوانده است.

این منبع درباره احتمال عدم کاندیداتوری بوتفلیقه 84 ساله برای دور پنجم ریاست جمهوری گفت: فرمانده ارتش الجزایر از بوتفلیقه خواسته است تا سوم مارس - که آخرین مهلت ارائه مدارک برای کاندیداتوری است – در ژنو بماند.

گفتنی است هزاران تن از شهروندان الجزایر در تظاهرات گسترده پس از ادای نماز جمعه در پایتخت الجزایر در اعتراض به کاندیداتوری بوتفلیقه برای پنجمین دور ریاست جمهوری تظاهرات کردند.

سایر شهرهای این کشور نیز شاهد تظاهرات گسترده و مسالمت آمیز در اعتراض به کاندیداتوری بوتفلیقه است.

نکته جالب توجه حضور شخصیت های ملی از جمله "جملیه بوحیرد"، از رهبران انقلاب آزادی بخش الجزایر به همراه تعدادی از رهبران احزاب مخالف و نمایندگان پارلمان این کشور در این تظاهرات است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید