در اختتامیه اجلاس خبرگان مطرح شد؛

رئیس مجلس خبرگان: امیدواریم «رئیسی» بتواند عدالت را اجرا کند و با غارت‌گران برخورد قاطع داشته باشد

چهارشنبه 22 اسفند 1397
19:43
رئیس مجلس خبرگان: امیدواریم «رئیسی» بتواند عدالت را اجرا کند و با غارت‌گران برخورد قاطع داشته باشد رئیس مجلس خبرگان گفت: ان‌شاءالله آقای رئیسی بتوانند عدالت را اجرا کنند و با کسانی که غارتگر اموال بیت‌المال هستند و مفسدان برخورد قاطع داشته باشد.

العالم - ایران / سیاسی

آیت‌الله احمد جنتی، رئیس مجلس خبرگان رهبری، عصر امروز(چهارشنبه ۲۲ اسفند) در پایان ششمین اجلاس مجلس خبرگان در دور پنجم، با تبریک اعیاد ماه رجب و شعبان و ابراز تاسف از رحلت آیت‌الله مومن و آیت‌الله هاشمی شاهرودی گفت: باید به مردم علام کنیم که اگر بخواهید یک مجلس نمونه پیدا کنید که آرام بحث می‌کنند بدون جدل و درگیری، مجلس خبرگان است.

وی ادامه داد: اختلاف نظر وجود دارد، اما بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد. اعضای خبرگان همه دارای اجتهاد هستند و احکام فقه را استنباط می‌کنند.

آیت‌الله جنتی درباره مباحث مطرح شده در ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان گفت: بحث‌های خوبی صورت گرفت و نسبت به قوه قضائیه و بحث شد و انتظارات از آقای رئیسی مطرح شد.

رئیس مجلس خبرگان افزود: ان‌شاءالله آقای رئیسی بتوانند عدالت را اجرا کنند و با کسانی که غارتگر اموال بیت‌المال هستند و مفسدان برخورد قاطع داشته باشد.

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است


تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی