کابینه جدید سودان، بدون تغییرات زیاد تشکیل شد

چهارشنبه 22 اسفند 1397
20:11
کابینه جدید سودان، بدون تغییرات زیاد تشکیل شد نخست‌وزیر جدید سودان که به دنبال اعتراضات مردمی، از سوی رئیس جمهوری این کشور مأمور به تشکیل کابینه شده بود، کابینه جدید را با تغیراتی بسیار اندک تشکیل داد.

العالم - آفریقا

جمهوری سودان همچنان شاهد تغییرات سیاسی در پی اعتراضات مردمی این کشور به اوضاع معیشتی و گرانی طی ماه‌های گذشته است.

به نوشته روزنامه «القدس العربی»، بعد از تغییرات و تصمیمات اخیر «عمر البشیر»، رئیس جمهوری سودان، «محمد طاهر أیلا»، نخست‌وزیر این کشور چهارشنبه (۲۲ اسفند) از تشکیل کابینه جدید خبر داد.

نکته قابل توجه آنکه بیشتر اعضای کابینه جدید، از وزرای کابینه سابق هستند. دولت سودان ۲۱ وزیر دارد و تنها وزرای نفت، دارایی و کشور در دولت جدید عوض شده‌اند.

طاهر أیلا چهارم اسفند از سوی عمر البشیر با هدف آرام کردن اوضاع سودان، به عنوان نخست‌وزیر جدید انتخاب و مأمور تشکیل کابینه شد.

شهرهای بزرگ سودان از ۱۹ دسامبر گذشته تقریبا شاهد تظاهرات روزانه مردم این کشور علیه اوضاع بد اقتصادی و معیشتی و گران شدن نان است. معترضان تداوم ریاست جمهوری عمر البشیر را باعث این اوضاع می‌دانند و طی این مدت خواهان برکناری او از قدرت بودند. عمر البشیر از سال ۱۹۸۹ رئیس جمهوری سودان است.

رئیس جمهوری سودان سوم اسفند به مدت یک سال در سودان حالت فوق‌العاده اعلام کرد و همه جریان‌ها و احزاب‌ سیاسی مختلف را به گفت‌وگو به عنوان تنها راه حل برون‌رفت از اوضاع فعلی دعوت کرد.

با این حال، ناظران و تحلیلگران مسائل سیاسی، تغییرات عمر البشیر را ریشه‌ای نمی‌دانند و بلکه تغییرات سیاسی ایجاد شده را صوری و بهانه برای باقی‌ماندن بیشتر در قدرت می‌دانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه


بررسی تحولات منطقه در تماس تلفنی مکرون و بن‌سلمان


عضو فراکسیون مقاومت: ترامپ به دلیل ارزیابی نادرست از قدرت ایران، در مخمصه افتاده است


حمایت دولت و شورای عالی یمن از عملیات نیروهای مسلح علیه مواضع نظامی عربستان


توافقنامه دفاعی مشترک ترکیه، عربستان و پاکستان در ریاض


حمله گسترده روسیه به ۱۵۵ نقطه استراتژیک اوکراین


درخواست هادی العامری برای تعویق پاسخ به حملات آمریکا و عربستان


پیام تسلیت عراقچی وزیر امور خارجه، در پی درگذشت ابوالقاسم قاسم‌زاده روزنامه‌نگار پیشکسوت