تظاهرات هزاران زن یمنی در محکومیت جنایت «حجه» +عکس

پنج‌شنبه 23 اسفند 1397
12:13
تظاهرات هزاران زن یمنی در محکومیت جنایت «حجه» +عکس هزاران زن یمنی با برگزاری تظاهراتی در صنعا، «جنایت ائتلاف سعودی» در استان «حجه» و کشتار غیرنظامیان را محکوم کردند.

العالم- یمن

جنگنده‌های ائتلاف سعودی در هفته جاری دو بار به غیرنظامیان یمنی در استان «حجه» حمله کردند؛ در حمله اول (در روز یکشنبه) 43 زن و کودک در «کشر» کشته شدند و در حمله دوم (در روز چهارشنبه) که به یک اتوبوس حامل غیرنظامیان صورت گرفت، چهار نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، ‌چهارشنبه (دیروز) هزارن زن یمنی با برگزاری تظاهرات گسترده در صنعا، به این حملات و کشتارها اعتراض کردند.

در این تظاهرات ضمن تأکید بر ایستادگی ملت یمن،‌ اعلام شد، ائتلاف سعودی بزودی خواهد فهمید اشتباهی بزرگ مرتکب شده است.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند. روزنامه واشنگتن‌پست شمار افراد کشته‌شده در این جنگ را نزدیک به ۵۰ هزار نفر اعلام کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است