سانا از آغاز فعالیت مجدد سایپا در سوربه خبر داد/ تولید محصول جدید اچ 330 در سوریه کلید خورد

جمعه 24 اسفند 1397
13:23
سانا از آغاز فعالیت مجدد سایپا در سوربه خبر داد/ تولید محصول جدید اچ 330 در سوریه کلید خورد خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" اعلام کرد که فعالیت و اقدامات لازم برای تولید مدل جدیدی از محصولات شرکت سایپا با نام "اچ330" در شهر صنعتی حسیا توسط شرکت بین المللی سوریه و ایران آغاز شده است.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

بنابر گزارش سانا، فهد درویش مدیر عامل شرکت تجارت خودرو (ارمادا سوریه) و نماینده سایپا در این کشور اعلام کرد: این خودرو دارای مشخصات فنی مدرن وفوق العاده است و در بازارهای ایرانی رواج دارد.
وی گفت: این شرکت از هفته آتی با شرایط و تسهیلات ویژه ای، فروش این خودرو را از طریق نمایندگی های دمشق، حلب، لاذقیه، حمص، حماه و دیگر شهرهای سوریه آغاز می کند.
'بهنام صابری' مدیر اجرایی شرکت سایپا در سوریه نیز در این باره گفت: پس از انجام بررسی از طرف سوری دو طرف بر تولید یک هزار دستگاه خودرو مدل ساپیا اچ 330 در سال جاری توافق کرده اند.
وی افزود: به جهت استقبال مردم سوریه به خصوص اقشار متوسط این کشور از محصولات سایپا، طرحی برای تولید مدل های جدیدی از خودروهای این شرکت در آینده نزدیک داریم، چون مردم سوریه اقبال گسترده ای برای خرید خودروهای ایرانی از خود نشان می دهند.
پیش از بحران سوریه دو شرکت خودروسازی ایران شامل ایران خودرو و سایپا فعالیت های گسترده ای در سوریه برای ارایه محصولات خود داشتند، اما با شروع بحران تحمیلی به این کشور از سوی جبهه غربی - عربی - صهیونیستی در اسفندماه سال 1389، این دو شرکت هم فعالیت های خود را لغو کردند.
اکنون بیشتر خودروهای تاکسی در سوریه پراید و ماشین های سواری مورد استفاده مردم سمند است که در سوریه با عنوان شام می شناسند.
با نزدیک شدن سوریه به پایان بحران هشت ساله اکنون باردیگر چرخ های اقتصاد این کشور به حرکت در آمده است و شرکت های تجاری بار دیگر فعالیت های خود را به خصوص در مناطق شمالی سوریه از سر می گیرند و خبرهای جدیدی از فعالیت آنها هر روز منتشر می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


بقایی: حمله آمریکا به جنوب کشور مصداق تجاوز و کاملا غیرقانونی است


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد