تا برگزاری دادگاه اصلی؛

تمدید بازداشت تروریست مهاجم به مسلمانان در نیوزیلند

شنبه 25 اسفند 1397
03:09
تمدید بازداشت تروریست مهاجم به مسلمانان در نیوزیلند عامل حمله تروریستی به مسجدی در نیوزیلند، بعد از مجرم شناخته شدن در دادگاه محلی، تا زمان برگزاری جلسه محاکمه اصلی به تاریخ 5 آوریل، در بازداشت باقی خواهد ماند.

العالم-اروپا

«برنتون تارانت» تروریست مهاجم به مسجد النور در نیوزیلند بامداد شنبه در دادگاهی محلی حاضر شده و به‌دلیل قتل 49 نفر مجرم شناخته شد.

تارانت که بعد از کشتار 17 دقیقه‌ای نمازگزاران جمعه در شهر «کریستچرچ» به‌وسیله پلیس بازداشت شده بود، دقایقی پیش در حالی که زنجیر به دست و پا داشت، به دادگاه آورده شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» در این دادگاه که غیرعلنی هم برگزار شد، بعد از تفهیم اتهام، دستور داده شد که تارانت بدون داشتن حق درخواست تجدید نظر یا آزادی مشروط، تا جلسه محاکمه اصلی در دادگاه عالی کریستچرچ به تاریخ 5 آوریل، در بازداشت نگه داشته شود.

برخی رسانه‌های محلی نیز مدعی هستند فردی قصد داشت مخفیانه به همراه یک سلاح سرد وارد دادگاه شده و تارانت را به قتل برساند.

بامداد گذشته به وقت تهران (ظهر جمعه به وقت محلی) بود که رسانه‌های نیوزلندی از وقوع حمله مسلحانه به مسجد «النور» در شهر «کریستچرچ» خبر دادند. درپی حمله تروریست‌های مسلح به نمازگزاران جمعه در دو مسجد در نیوزلند، حداقل 50 نفر کشته و 30 تن دیگر مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی