بیانیه مشترک ایران و اتحادیه اروپا درباره اهمیت اجرای آتش‌بس «الحدیده»

دوشنبه 27 اسفند 1397
21:25
بیانیه مشترک ایران و اتحادیه اروپا درباره اهمیت اجرای آتش‌بس «الحدیده» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای روز دوشنبه اعلام کرد نمایندگان ایران و کشورهای اروپایی در نشست بروکسل بر اهمیت اجرای آتش‌بس در شهر بندری «الحدیده» یمن توافق کرده‌اند.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای روز دوشنبه اعلام کرد پنجمین دور رایزنی میان نمایندگان اتحادیه اروپا و نمایندگان ایران در خصوص مسائل منطقه‌ای در بروکسل برگزار شده است.

در این بیانیه آمده است: «ریاست این جلسه را هلگا اشمیت به عهده داشت و نمایندگان فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس در سطح مدیران سیاسی در آن حضور داشتند. سرپرستی هیأت ایرانی را حسین جابری انصاری، معاون وزیر خارجه ایران به عهده داشت.»

بیانیه این نشست بر اوضاع سیاسی و انسانی در یمن متمرکز بوده و همه طرف‌ها بر حمایت قوی خود از فرایند سیاسی تحت نظارت سازمان ملل تأکید داشته‌اند. طرفین، به علاوه بر اهمیت توافق استکهلم و اجرای فوری آن به ویژه در بندر الحدیده تأکید کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا