آمریکا شرکت‌های خارجی همکار با ونزوئلا را تحریم می‌کند

شنبه 10 فروردين 1398
03:36
آمریکا شرکت‌های خارجی همکار با ونزوئلا را تحریم می‌کند مشاور امنیت ملی کاخ سفید از تصمیم واشنگتن برای اعمال تحریم علیه شرکتهای خارجی که با ونزوئلا همکاری می‌کنند خبر داد.

العالم - آمریکا

جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با بخش تلویزیونی خبرگزاری رویترز گفت: دونالد ترامپ در حال بررسی اعمال تحریم علیه شرکتهای خارجی است که با ونزوئلا داد و ستد می‌کنند تا از این طریق جلوی درآمدهای کاراکاس را سد کند.

وی افزود: ما به دنبال اعمال تحریمهای ثانویه علیه دولت «نیکلاس مادورو» هستیم و دقیقا در این مسیر حرکت میکنیم.

پایگاه خبری بلومبرگ نیز روز جمعه گزارش داد که وزارت خزانه داری آمریکا یک بسته تحریمی را علیه روسیه در ارتباط با مسمومیت جاسوس دوجانبه روسی-انگلیسی در سال 2018 در نظر گرفته و آن را برای بررسی بیشتر به کاخ سفید ارائه کرده است.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد که این بسته تحریمی در انتظار تایید دونالد ترامپ است.

سرگئی اسکریپال افسر سابق سازمان اطلاعاتی ارتش روسیه که برای انگلیس جاسوسی می‌کرد و دخترش در مارس 2018 در شهر سالزبوری دچار مسومیت با استفاده از یک عامل گاز اعصاب شدند.

دولت انگلیس مدعی شد که عوامل جاسوسی روسیه دست به این حمله شیمیایی در خاک این کشور زدند. این مساله منجر به بروز تنش در روابط لندن و مسکو شد و اتحادیه اروپا تحریمهایی را در این زمینه علیه روسیه اعمال کرد.

روسیه هرگونه دست داشتن در موضوع مسمومیت اسکریپال را قویا رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است


پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند