رحمتی و اسماعیلی مانع پنالتی زدن منشا شدند!

شنبه 10 فروردين 1398
17:11
رحمتی و اسماعیلی مانع پنالتی زدن منشا شدند!
کاپیتان و پنالتی‌زن استقلال مانع پنالتی زدن مهاجم سابق پرسپولیس در دربی ۸۹ شدند.

العالم _ ایران / ورزشی

در دقایق پایانی نیمه اول دربی 89 که داور به سود استقلال اعلام ضربه پنالتی کرد، شاید یک صحنه از دید دوربین‌های تلویزیونی جا ماند، صحنه‌ای که گادوین منشا بعد از اعلام پنالتی توسط اشکان خورشیدی توپ را برداشت و می‌خواست پشت ضربه پنالتی بایستد، اما فرشید اسماعیلی با ربودن توپ و هُل دادن او اشاره کرد که خودم پنالتی را می‌زنم.

منشا که علاقه زیادی به گلزنی به تیم سابقش داشت، همچنان اصرار داشت که خودش پشت توپ بایستد، اما این بار سیدمهدی رحمتی دست او را گرفت و سعی کرد با صحبت‌هایش او را متقاعد کند که اجازه دهد اسماعیلی پشت توپ بایستد.

شاید اگر کاپیتان استقلال می‌دانست اسماعیلی قصد دارد حساس‌ترین پنالتی عمرش را چیپ بزند، مانع پنالتی زدن منشا نمی‌شد. البته شاید هم اسماعیلی که رابطه خوبی با رحمتی دارد در این زمینه با او هماهنگ کرده بود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود