کلیپ حماس از عجز و لابه نظامیان اسیر صهیونیست خطاب به نتانیاهو

چهارشنبه 14 فروردين 1398
11:09
گردان های شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس کلیپی از زبان حال نظامیان اسیر رژیم صهیونیستی منتشر کرد که با عجز و لابه از کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم می خواهند تا برای آزادی آنها کاری کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

این کلیپ تحت عنوان "پیامی از بند اسارت" منتشر شد و زبان حال نظامیان اسیر صهیونیست است که از کابینه نتانیاهو می خواهد تا برای آزادی آنها که به دست فراموشی سپرده شده اند، کاری بکند.

این کلیپ را مرکز اطلاع رسانی فلسطین منتشر کرده و حاوی این پیام به صهیونیست های ساکن فلسطین اشغالی است که کابینه رژیم صهیونیستی به آنها دروغ می گوید.

خاطرنشان می شود که رژیم صهیونیستی هر از گاهی تمایل خود را برای امضای قرارداد مبادله اسرا با جنبش حماس با میانجیگری مصر ابراز و شایعاتی در این زمینه مطرح می کند، اما حاضر به امتیاز دهی بزرگ نیست.

در مقابل، جنبش حماس برقراری هرگونه ارتباط با طرف صهیونیستی در زمینه مبادله اسرا را تکذیب و بر پایبندی خود به شروطش برای انجام مبادله اسرا تاکید می کند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی