حمله زن معترض به نتانیاهو با گوجه فرنگی+ عکس

چهارشنبه 14 فروردين 1398
12:06
حمله زن معترض به نتانیاهو با گوجه فرنگی+ عکس یک زن معترض، در جریان گردهمایی انتخاباتی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بازاری در جنوب تل‌آویو، با گوجه فرنگی به وی حمله کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

در یکی از گردهمایی های تبلیغاتی روز گذشته (سه‌شنبه) «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در «تل‌آویو»، یک زن به سمت وی گوجه‌فرنگی پرتاب کرد.

به نوشته پایگاه «تایمز اسرائیل»، حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو «بنی گانتز» رقیب انتخاباتی او را به انتشار ویدئوی این حادثه در فضای مجازی متهم کرده است.

این در حالی است که «بنی گانتز» رقیب اصلی حزب نتانیاهو در انتخابات سراسری این رژیم که ۶ روز دیگر برگزار می‌شود، پرتاب گوجه فرنگی را محکوم کرده است.

وی که ریاست ائتلاف «آبی و سفید» را برعهده دارد در صفحه توییتر خود نوشته است: «اسرائیل به اتحاد-و نه خشونت، نیاز دارد».

با اینحال، حزب لیکود، گانتز را به انتشار ویدئو با هدف لکه‌دار کردن بازدید نتانیاهو از بازار واقع در جنوب تل‌آویو متهم کرده است.

به گزارش فارس، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده نشان می‌دهد که گردهمایی انتخاباتی نتانیاهو در بازاری صورت گرفته بود که در آن سبزی و میوه نیز به فروش می‌رسید و ظاهراً زن معترض، گوجه فرنگی را از همان محل برداشته است.

این حادثه در حالی صورت گرفته است که رژیم صهیونیستی وارد دورآخر مبارزات انتخابات پارلمانی می شود که قرار است ۹ آوریل (۲۰ فروردین ماه) برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت