گوترش درباره تبعات تشدید درگیری‌ها در لیبی هشدار داد

پنج‌شنبه 15 فروردين 1398
17:16
گوترش درباره تبعات تشدید درگیری‌ها در لیبی هشدار داد
دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به پیشروی نیروهای «خلیفه حفتر» به سمت غرب این کشور، درباره احتمال وقوع رویارویی نظامی در لیبی هشدار داد.

العالم - آفریقا

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد روز پنج‌شنبه درباره تحرکات نظامی اخیر در لیبی و خطرات آن هشدار داد.

گوترش در توییتر نوشت: «راه‌حل نظامی وجود ندارد و گفت‌وگو به تنهایی می‌تواند مشکلات ملت لیبی را حل کند».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، گوترش همچنین گروه‌های لیبی را به خویشتنداری فراخواند و افزود که به زودی نشستی را با رهبران لیبی برگزار می‌کند.

سرتیپ «احمد المسماری» سخنگوی نظامیان تحت فرماندهی «خلیفه حفتر» ژنرال سابق ارتش لیبی امروز اعلام کرد که شهر «غریان» واقع در غرب طرابلس به کنترل این نیروها درآمده است.

پیش از این «فائز السراج» رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی در منطقه غربی طرابلس حالت آماده‌باش اعلام کرده و سخنانی را که درباره پاکسازی منطقه غربی و آزادسازی توسط نیروهای ارتش لیبی گفته می‌شود، محکوم کرد.

تشدید تنش‌ها در لیبی در حالی است که هیأت سازمان ملل در لیبی به زودی کنفرانسی را در این کشور برگزار می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود