پارلمان الجزائر «عبدالقادر بن صالح» را رئیس‌جمهور موقت انتخاب کرد

سه شنبه 20 فروردين 1398
14:46
پارلمان الجزائر «عبدالقادر بن صالح» را رئیس‌جمهور موقت انتخاب کرد
پارلمان الجزائر امروز در جلسه‌ای «عبدالقادر بن صالح» را به عنوان رئیس‌جمهور موقت به مدت ۹۰ روز تعیین کرد.

العالم _ آفریقا

پارلمان الجزائر اعم از دو بخش شورای عالی قانونگذاری و مجلس نمایندگان امروز سه‌شنبه در نشستی رسما خالی بودن منصب ریاست‌جمهوری این کشور به دنبال کناره‌گیری «عبدالعزیز بوتفلیقه» را اعلام کرد.

طبق گزارش شبکه الجزیره، نمایندگان پارلمان همچنین مطابق با ماده ۱۰۲ قانون اساسی، «عبدالقادر بن صالح» رئیس مجلس الأمه (مجلس نمایندگان) را به عنوان رئیس‌جمهور موقت به مدت ۹۰ روز انتخاب کردند.

به موجب ماده ۱۰۲ قانون اساسی الجزائر در صورت فوت، برکناری و یا استعفای رئیس‌جمهور، رئیس مجلس الأمه (مجلس نمایندگان) به صورت موقت مسئولیت رئیس‌جمهور را بر عهده می‌گیرد.

مردم الجزائر از دهم فوریه (۲۱ بهمن) در اعتراض به اعلام نامزدی بوتفلیقه برای پنجمین دور ریاست جمهوری دست به تظاهرات گسترده‌ای علیه او زدند و با توجه به شرایط بد جسمانی او، خواستار کناره‌گیری او از قدرت شدند.

تداوم این اعتراض‌ها و گسترش دامنه آن به شهرهای دیگر الجزائر و ورود ارتش به این ماجرا و اعلام حمایت از خواسته‌های آن‌ها، بوتفلیقه ۸۲ ساله را مجبور به استعفا کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید