سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان:

همدستی آمریکا و تروریستها در تاراج معادن افغانستان

چهارشنبه 21 فروردين 1398
16:54
همدستی آمریکا و تروریستها در تاراج معادن افغانستان سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان با ابراز نگرانی می‌گوید که در کنار طالبان و آمریکا، گروه داعش نیز به تاراج و استخراج معادن افغانستان پرداخته است.

العالم - اروپا

به نقل از رسانه های محلی، «پپری مایدون»، سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان در مراسم روز جهانی زمین‌شناسی گفت، افغانستان همچنان ازنظر پول‌شویی و تأمین مالی تروریست در فهرست کشورهای خطرناک قرارداد و طالبان، داعش و آمریکا نیز همچنان به استخراج غیرقانونی خود از معادن افغانستان ادامه می‌دهند.

به گفته مایدون، در صورت عدم جلوگیری از استخراج غیرقانونی معادن افغانستان به‌زودی شهرت جهانی این کشور در جامعه بین‌الملل از بین خواهد رفت.

پیش‌ازاین نیز «سرور دانش»، معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان گفت، حکومت افغانستان در 18 سال گذشته نتوانسته به‌گونه‌ای صحیح از معادن افغانستان خود حمایت و استفاده کند.

دانش می‌گوید، امروز حفاظت و صیانت از منابع طبیعی مسئولیت ملی تمام مردم افغانستان است، بخش خصوصی هم باید در بخش معادن سرمایه‌گذاری کند و هم به معادن به یک نگاه ملی بنگرند و هم با حکومت افغانستان در تطبیق قوانین و مبارزه با فساد و قاچاق همکاری کنند.

دانش از شهروندان افغانستان می‌خواهد که در همکاری با دولت اجازه ندهند که عده‌ای سودجو و یا تروریست سرمایه ملی افغانستان را تاراج کنند.

پیش‌ازاین نگرانی، «سازمان بین‌المللی ابتکار شفافیت صنایع استخراجی»، عضویت افغانستان در این سازمان را به تعلیق درآورد. این سازمان دلیل این تصمیم خود را بی مدیریتی و عدم توجه حکومت در تطبیق معیارهای این سازمان اعلام کرد.

خبرگزاری صدای افغان (آوا) نیز اخیراً گزارشی جامع از تلاش شرکت امنیتی نظامی بلک واتر آمریکا به رهبری «اریک پرنس» برای تاراج معادن افغانستان و استخراج ثروت معادن طبیعی این کشور منتشر کرده است.

به گفته مقامات افغانی، اریک پرنس مؤسس شرکت خصوصی امنیتی بلک واتر به دنبال استخراج طلا و مس از معادن کشور افغانستان است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد