شورای امنیت برای بررسی تحولات سودان تشکیل جلسه می دهد

جمعه 23 فروردين 1398
13:28
شورای امنیت برای بررسی تحولات سودان تشکیل جلسه می دهد شورای امنیت سازمان ملل متحد روز جمعه برای بررسی کودتای نظامی سودان و تحولات اخیر این کشور جلسه فوری تشکیل می‌دهد.

العالم - آفریقا

یورونیوز -- این جلسه به درخواست ایالات متحده و پنج عضو اتحادیه اروپا شامل بریتانیا، فرانسه، آلمان، بلژیک و لهستان تشکیل می‌‌شود.

همزمان آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای حمایت از مردم سودان طرف‌های درگیر در تحولات اخیر را به آرامش و خویشتن‌داری دعوت کرد.

از سوی دیگر اتحادیه اروپا خواستار انتقال فوری قدرت به یک دولت مردمی در سودان شد.

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای ضمن انتقاد از تشکیل شورای نظامی در اداره امور سودان نوشت‌: «فقط یک فرآیند معتبر و جامع سیاسی می‌تواند پاسخگوی انتظارات مردم سودان باشد و به اصلاحات سیاسی و اقتصادی مورد نیاز این کشور بیانجامد.» وی افزود: «این تنها از طریق انتقال فوری (قدرت) به یک دولت غیرنظامی ممکن است.»

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است


خودداری افسران لبنانی از گرفتن عکس با هیأت اسرائیلی


بازی جدید نتانیاهو برای فرار از سقوط و تعویق انحلال کنست


عمان از ایجاد یک مسیر دریایی موقت در تنگه هرمز خبر داد


رونمایی از پرچم‌های کرنر به یاد شهدای میناب


جزئیات اقتصادی تفاهم‌نامه ایران و آمریکا از زبان رئیس‌ بانک مرکزی


برگزاری نشست وزرای نفت و انرژی بریکس در هند


برخلاف ادعاها؛ ناتو رسماً همکاری با آمریکا علیه ایران را پذیرفت!


اظهارات جنجالی تاکر کارلسون درباره نقش اسرائیل در آینده اروپا


سازمان ملل خواستار پایبندی همه طرف‌ها به آتش‌‍بس در لبنان شد