مخالفت حماس با 3 مسأله در مذاکرات آتش‌بس

شنبه 24 فروردين 1398
16:09
مخالفت حماس با 3 مسأله در مذاکرات آتش‌بس یکی از اعضای ارشد حماس اعلام کرد، رژیم صهیونیستی در تحمیل سه مسأله بر طرف فلسطینی طی مذاکرات آتش‌بس غزه شکست خورده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«غازی حمد» از اعضای ارشد حماس در گفت‌وگو با شبکه «المیادین» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی طی مذاکرات آتش‌بس غزه قصد داشته سه مسأله دیگر نیز در این مذاکرات بگنجاند اما شکست خورده است.

بنا به گفته وی سه مسأله مذکور عبارتند از: سلاح (مقاومت در غزه)، تونل‌های مقاومت و منطقه حائل در مرزها.

غازی حمد ضمن اعلام اینکه حماس هیچ امتیازدهی سیاسی در این مذاکرات نداشته، تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم که اسرائیل پرونده‌های سیاسی را بر ما تحمیل کند.

این عضو حماس ادامه داد: طرف فلسطینی موفق شد مسائل سیاسی که اولین آنها تعرض (رژیم) اشغالگر به قدس و اقدامات آن علیه اسرا بود، روی میز بگذارد.

وی از برخی گفته‌ها مبنی بر اینکه مذاکرات مذکور بخشی از «معامله قرن» است ابراز تعجب کرد و گفت: تشکیلات خودگردان در جریان توافق‌های مربوط به آتش‌بس در غزه قرار دارد و میانجی مصری (همزمان) با ما (حماس) و تشکیلات گفت‌وگو می‌کند.

غازی حمد تصریح کرد: ما اسرائیل را مجبور به مذاکره و امتیازدهی کردیم و زمانی که برای آتش‌بس رفتیم، گفتیم گزینه اساسی ما آشتی فلسطینی است و هنوز هم همینطور است. زمانی که تشکیلات خودگردان از مسئولیت‌های خود شانه خالی کرد و غزه را مشکلات و بحران‌ها فرا گرفت برای کم کردن از (رنج) ملت مان به سمت گزینه آتش‌بس رفتیم.

وی درباره آنچه تا کنون در مذاکرات آتش‌بس حاصل شده، گفت: اسرائیل بسیاری از مطالبات فلسطینی مانند بازگشایی معابر، افزایش تعداد کامیون‌ها، افزایش دامنه صید، اجازه ورود اموال و اجرایی کردن طرح‌های بین‌المللی در نوار غزه را محقق کرده است.

غازی حمد در ادامه اعلام کرد، پیشرفتی در پرونده تبادل اسرا رخ نداده و مصر و طرف‌های بین‌المللی برای به نتیجه رسیدن این پرونده وارد عمل شده‌اند اما رژیم صهیونیستی ابتدا باید تمام اسرای توافق «شالیت» را که دوباره بازداشت شده‌اند، آزاد کند.

مذاکرات آتش‌بس میان غزه و رژیم صهیونیستی با میانجی‌گری مصر از اواخر سال گذشته (1397) وارد فاز جدی‌تری شده و هنوز ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی