زد و خورد پلیس با مخالفان دولت در تیرانا

شنبه 24 فروردين 1398
23:05
زد و خورد پلیس با مخالفان دولت در تیرانا مخالفان دولت آلبانی با تجمع در یکی از خیابان‌های اصلی پایتخت این کشور برکناری نخست وزیر و برگزاری انتخابات مجلس را خواستار شدند.

العالم - اروپا

احزاب مخالف دولت آلبانی شنبه با تجمع در «تیرانا» پایتخت این کشور استعفای دولت و برگزاری انتخابات مجلس را خواستار شدند.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، هزاران تن از طرفداران حزب مخالف آلبانی از سراسر کشور روز شنبه با تجمع در بلوار اصلی تیرانا در حالی‌که پوسترهای ضد دولتی در دست داشته و شعارهایی سر می‌دادند به سوی پلیس اشیا و وسایل آتش‌زا پرتاب کردند. معترضان موانع پلیس را در بخش ورودی یکی ساختمان دولتی شکستند، اما وارد این ساختمان نشدند.

رهبری اپوزیسیون حزب دموکرات راست، در حالی «ادی راما» نخست وزیر این کشور را که وابسته به حزب سوسیالیست چپ است متهم به فساد و پیوند با جرایم سازمان یافته می‌کند که دولت این کشور منکر اتهام‌های مخالفان خود شده است.

این کشور مدتی است که درگیر اعتراض‌های ضد دولتی است به طوری‌که چندی قبل نیز مخالفان دولت آلبانی با تجمع مقابل دفتر نخست‌وزیری قصد داشتند درب‌ها را شکسته و وارد ساختمان شوند که با ممانعت پلیس و نیروهای امنیتی مواجه شدند

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند