بزرگترین ائتلاف مخالف در سودان:

رئیس دستگاه قضا سودان باید برکنار شود/ تشکیل شورای حکومتی غیرنظامی با همکاری محدود ارتش

دوشنبه 26 فروردين 1398
19:53
رئیس دستگاه قضا سودان باید برکنار شود/ تشکیل شورای حکومتی غیرنظامی با همکاری محدود ارتش ائتلاف اصناف در سودان با برگزاری کنفرانسی در خارطوم خواسته های خود از شورای نظامی - انتقالی این کشور را تشریح کرد.

العالم - سودان

ائتلاف اصناف در سودان در این کنفرانس با تشریح فساد در دستگاه قضا این کشور خواستار برکناری هرچه سریعتر رئیس این دستگاه و معاونانش در راستای بازسازی روند قضائی در سودان و آزادی مطبوعات شد.

این ائتلاف که مسئول برقراری ارتباط با شورای نظامی انتقالی است در این کنفرانس اعلام کرد: ما خواستار بازگشت مهاجرین و آوارگان و پایان دادن به اوضاع نابسامان اقتصادی و بهبود وضعیت زندگی مردم هستیم.

مسئولین ائتلاف اصناف همچنین بهبود سیاست خارجی و تعمیق روابط با دولت سودان جنوبی را دیگر خواسته خود اعلام کرد.

مسئولین این ائتلاف در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کردند: شورای حکومتی غیرنظامی با همکاری محدود ارتش سودان به فوریت باید تشکیل شود.

این ائتلاف خواستار ادامه تحصن در تمام میدان‌های شهرهای سودان تا تحقق اهداف انقلاب شد و اعلام کرد: حزب کنگره ملی سودان {حزب عمرالبشیر} و شبه نظامیان وابسته به آن باید منحل شوند، شورای نظامی درباره عدم مشارکت حزب کنگره در شورای انتقالی به ما اطمینان داده است.

شورای نظامی انتقالی سودان پنجشنبه گذشته (۲۲ فروردین) به دنبال بیانیه ارتش این کشور که از سوی وزیر دفاع قرائت شد، تشکیل گردید. عوض بن عوف در این بیانیه، عمر البشیر، رئیس جمهوری سودان را از منصب خود برکنار کرد.

«عوض بن عوف» شامگاه روز جمعه، به دنبال اعتراض احزاب و گروههای سیاسی به ریاست او بر شورای نظامی انتقالی، از سمت خود استعفا داد و «عبدالفتاح البرهان» را به جانشینی خود معرفی کرد. با این حال تظاهرات و اعتراضات مردمی و احزاب به تشکیل شورای نظامی انتقالی کماکان ادامه دارد و آن‌ها خواستار تشکیل دولت غیر نظامی هستند.

شهرهای بزرگ سودان از ۱۹ دسامبر گذشته تقریبا شاهد تظاهرات روزانه مردم این کشور علیه اوضاع بد اقتصادی و معیشتی و گران شدن نان است و تاکنون به برکناری البشیر از قدرت منجر شده است اما معترضان خواهان عزل تمامی عناصر نظام سابق هستند.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد