ورود هیاتی از شورای همکاری خلیج فارس به بغداد

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
19:30
ورود هیاتی از شورای همکاری خلیج فارس به بغداد
تلویزیون دولتی عراق از ورود هیاتی از شورای همکاری خلیج فارس به ریاست دبیرکل این شورا به بغداد خبر داد.

العالم _ عراق

هیاتی از شورای همکاری خلیج فارس امروز سه‌شنبه وارد بغداد پایتخت عراق شد.

تلویزیون دولتی عراق در این خصوص گزارش داد که «هیاتی از شورای همکاری خلیج فارس به ریاست عبداللطیف بن راشد الزیانی عصر امروز سه‌شنبه وارد بغداد شد».

ورود این هیات به بغداد پس از برگزاری اجلاس پارلمان‌های شش کشور همسایه عراق در روز شنبه گذشته صورت گرفت.

اولین اجلاس پارلمان‌های شش کشور همسایه عراق با عنوان «عراق؛ ثبات و توسعه» به ریاست «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان این کشور شنبه گذشته در بغداد آغاز به کار کرده بود.

هیأت‌های پارلمانی از عربستان سعودی، ترکیه، کویت، اردن، سوریه و ایران به ریاست رؤسا یا مقاماتی ارشد از این کشورها در این نشست حضور داشتند.

ناظران سیاسی در عراق، نشست مذکور را یکی از مهم‌ترین اتفاقات دیپلماتیک این کشور در دوران پساداعش و به عنوان نشانه‌ای از ورود عراق به مرحله سیاسی و بین‌المللی جدید تعبیر کردند.

نخست‌وزیر عراق شنبه گذشته ساعاتی پس از برگزاری این اجلاس گفته بود که «این کشور نقطه تلاقی همه کشورهای همجوار است و تلاش خواهد کرد تا با همه این کشورها همکاری داشته باشد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود