آمریکا برای تحریم‌ها علیه سپاه معافیت صادر کرد

چهارشنبه 4 ارديبهشت 1398
21:28
آمریکا برای تحریم‌ها علیه سپاه معافیت صادر کرد دولت آمریکا چهارشنبه برای تحریم‌ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معافیت‌هایی صادر کرد.

العالم - آمریکا

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز چهارشنبه برای تحریم‌ها علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی معافیت‌هایی صادر کرده است.

طبق گزارش «آسوشیتدپرس»، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا این معافیت‌ها را در دستورالعمل‌هایی که در نشریه رسمی دولت فدرال ایالات متحده به چاپ رسیده مشخص کرده است.

بر اساس معافیت‌های جدید، مقام‌های دولت‌های خارجی یا شرکت‌هایی که با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا شرکت‌های تابعه آن همکاری داشته‌اند مشمول منع سفر به آمریکا نخواهند شد.

مایک پامپئو گفته صدور این معافیت‌ها در راستای منافع امنیت ملی آمریکا است، اما آسوشیتدپرس نوشته این اقدام احتمالاً عصبانیت گروهی از نماینده‌های کنگره را به همراه خواهد داشت که از اقدامات سخت‌گیرانه علیه ایران حمایت می‌کنند.

چند روز پیش خبرگزاری رویترز از قصد دولت ترامپ برای معاف کردن برخی همکاری‌های خارجی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داده بود.

رویترز مدعی شده بود این معافیت‌ها به مقام‌ها و مدیران شرکت‌های خارجی و گروه‌های در حال همکاری بشردوستانه با ایران که ممکن است تعاملاتی با طرف‌های سپاه داشته‌اند اجازه می‌دهد همکاری‌هایشان را طبق روال سابق، بدون ترس از مواجهه با تحریم‌های آمریکا ادامه دهند.

دولت آمریکا 19 فروردین‌ماه سال جاری، علی‌رغم هشدارها نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» آمریکا اضافه کرد.

طبق قوانین آمریکا، مقام‌های این کشور می‌توانند افرادی که اقدام به تأمین «کمکهای مادی» برای گروه‌های «اصطلاحاً تروریستی» کرده‌اند را از ورود به آمریکا منع کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چشم طمع لندن و واشنگتن به دریاهای سرخ و عرب به بهانه حمایت از کشتیرانی


بیانیه مشترک «آسه‌آن» درباره بحران خاورمیانه و تأکید بر آزادی دریانوردی و خودداری از درگیری


ادعای وال استریت ژورنال: مذاکرات ایران و آمریکا احتمالا هفته آینده برگزار می شود


نماینده پارلمان عراق: اسامی اعضای کابینه جدید تا چند روز آینده اعلام می‌شود


۲۶ عملیات حزب الله علیه مواضع اسرائیل در ۲۴ ساعت گذشته


حمله رژیم صهیونیستی به غزه ۹ زخمی برجای گذاشت


گفت وگوی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره منطقه


تناقض گویی آمریکا؛ ادعای تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و هم‌زمان تهدید به حمله اتمی


گزارش‌هایی از «سیا» درباره توانایی ایران در برابر محاصره دریایی آمریکا


واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا