آنکارا: با عراقچی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو می‌کنیم

دوشنبه 9 ارديبهشت 1398
13:13
آنکارا: با عراقچی درباره مسائل دوجانبه و بین‌المللی گفت‌وگو می‌کنیم وزارت خارجه ترکیه با اعلام برنامه سفر عراقچی به آنکارا، گفت در این سفر درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو می‌شود.

العالم - ترکیه

وزارت خارجه ترکیه روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای تایید کرد که «عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه ایران برای «رایزنی‌های سیاسی» میان ایران و ترکیه، به آنکارا سفر می‌کند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه ترکیه، در این سفر که روز ۳۰ آوریل (۱۰ اردیبهشت) انجام می‌شود، عراقچی با «سدات اونال» همتای ترکیه‌ای خود گفت‌وگو خواهد کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «در جریان این رایزنی‌ها، روابط دوجانبه مورد بحث قرار گرفته و طرفین درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر خواهند کرد.»

در ماه‌های گذشته روابط میان تهران و آنکارا بیش از پیش گسترش یافته و طرفین در موضوعات مختلف از جمله پرونده بحران سوریه در حال رایزنی هستند. ایران و ترکیه به همراه روسیه، سه «ضامن» آتش‌بسی هستند که در نتیجه روند صلح موسوم به «آستانه» در مناطق مختلف سوریه برقرار شده است.

علاوه بر این، ترکیه یکی از مشتریان نفتی ایران است و اخیرا به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به معافیت‌های تحریمی واردکنندگان نفت ایران اعتراض کرده است. «مولود چاووش اغلو» وزیر خارجه ترکیه هفته پیش در واکنش به این تصمیم، بیان اینکه تصمیم آمریکا علیه ایران کشورهای واردکننده نفت از ایران را متحمل هزینه می‌کند، گفت واشنگتن به بازاریاب برخی کشورهایی تبدیل شده که با واشنگتن و تل‌آویو همکاری می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم