واکنش روسیه و ترکیه به تحولات جدید ونزوئلا

سه شنبه 10 ارديبهشت 1398
22:31
واکنش روسیه و ترکیه به تحولات جدید ونزوئلا
وزارت امور خارجه روسیه طی بیانیه‌ای خواستار توقف خشونت در ونزوئلا شد و تاکید کرد مشکلات در این کشور باید از طریق مذاکره حل شود.

العالم - اروپا

وزارت امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه طی بیانیه‌ای از مخالفان دولت ونزوئلا خواست تا از خشونت خودداری کنند.

به گزارش اینترفکس، وزارت خارجه روسیه در این بیانیه اعلام کرده که مخالفان در اعتراضات خود به خشونت روی آورده و خواستار توقف خشونت از سوی آنها شد.

در این بیانیه آمده است: مشکلات ونزوئلا باید از طریق مذاکره و بدون هرگونه پیش‌شرط حل شود.

همچنین «مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه نیز درباره رویدادهای اخیر در ونزوئلا گفت: ما با تلاش‌ها برای تغییر دولت‌های مشروع به شیوه‌های غیر دموکراتیک مخالف هستیم.

«خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده ونزوئلا امروز (سه‌شنبه) در پیامی ویدئویی خواستار شورش مسلحانه در این کشور شد.

وی در این فیلم ویدئویی از ارتش ونزوئلا خواسته بود تا به بخشی از آنچه که «قیام ملی صلح‌آمیز» این کشور خوانده بود، تبدیل شوند.

این در حالی است که سفارت روسیه در کاراکاس روز سه‌شنبه در پی تشدید درگیری‌های ونزوئلا بیانیه‌ای را صادر و در آن بر آرام بودن اوضاع این کشور تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است که «اوضاع ونزوئلا در کنترل ارتش قرار دارد و ارتش هم در کنار دولت مادورو ایستاده است».

از سوی دیگر، «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا روز سه شنبه گفت: با مسئولان و رهبران ارتش گفت‌وگو کردم و آنها بر حمایت کامل خود از دولت تاکید کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است