لاوروف خبر داد؛

تشکیل ائتلاف بین المللی برای مقابله با دخالت آمریکا در ونزوئلا

پنج‌شنبه 12 ارديبهشت 1398
19:31
تشکیل ائتلاف بین المللی برای مقابله با دخالت آمریکا در ونزوئلا وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد کشورش قصد دارد با تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی مانع دخالت نظامی آمریکا در ونزوئلا شود.

العالم - آمریکا

به گزارش اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در یک نشست خبری در تاشکند ازبکستان اعلام کرد دولت متبوعش قصد دارد یک ائتلاف بین‌المللی را برای مقابله با دخالت نظامی آمریکا در ونزوئلا تشکیل دهد.

سرگئی لاوروف در واکنش به احتمال دخالت نظامی آمریکا در ونزوئلا به خبرنگاران گفت: «روسیه قصد دارد ائتلافی را با شرکت گروهی کشورها برای مقابله با چنین اقداماتی ایجاد کند. البته این ائتلاف قبلاً در سازمان ملل متحد شکل گرفته است.»

وزیر امور خارجه روسیه در خصوص تماس تلفنی روز گذشته با همتای آمریکایی خود «مایک پامپئو» نیز اظهار داشت: «ما توافق کردیم که در خصوص تحولات ونزوئلا با یکدیگر در تماس باشیم. با این حال من فکر نمی‌کنم راهی برای نزدیک شدن مواضع ما [در قبال ونزوئلا] پیدا شود. مواضع ما مبتنی بر اصول و چهارچوب‌های سازمان ملل متحد و نیز قوانین بین‌المللی است؛ اما آمریکا مواضع متفاوتی دارد و برای یک کشور دیگر رئیس‌جمهور تعیین می‌کند.»

آمریکا در ماههای اخیر با هدف براندازی «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا و به قدرت رساندن مهره دست‌نشانده خود یعنی «خوان گوایدو»، فشارهای سیاسی و اقتصادی شدیدی را به ونزوئلا وارد کرده و حتی از احتمال دخالت نظامی در این کشور سخن گفته است.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند


هشدار مجلس نمایندگان یمن به رژیم صهیونیستی درباره هرگونه اقدام تنش‌آفرین


آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت


قالیباف: تا اراده واقعی برای اعتمادسازی نباشد، پاسخ ایران همین است


تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی


انصارالله یمن: معادله ضاحیه جنوبی بیروت با قدرت تثبیت شد


جهاد اسلامی: حملات موشکی ایران فرصتی برای حمایت از امنیت کشورهای منطقه است


نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل در طول آتش‌بس ۳۵۰۰ بار کشورمان را بمباران کرده است