کسب رتبه نخست تولیدات علمی در رشته هپاتولوژی توسط دانشمندان ایرانی

کسب رتبه نخست تولیدات علمی در رشته هپاتولوژی توسط دانشمندان ایرانی
جمعه 13 ارديبهشت 1398 - 08:08

براساس رتبه‌بندی سایمگو، ایران در سال ۲۰۱۷ به مقام نخست تولیدات علمی در رشته هپاتولوژی در سطح کشورهای آسیای غربی رسیده است.

العالم - ایران / علمی

براساس رتبه‌بندی سایمگو، ایران در سال 2017 به مقام نخست تولیدات علمی در رشته هپاتولوژی در سطح کشورهای آسیای غربی رسیده است.

در تصویر زیر صدرنشینی ایران در تولیدات علمی مهندسی برق و الکترونیک را مشاهده می‌کنید:

کشور مصر، رژیم صهیونیستی، کشورهای ترکیه، عربستان سعودی، قطر، لبنان، امارات متحده عربی، عمان، اردن، سوریه و بحرین به ترتیب در رتبه‌های بعدی ایران قرار گرفته‌اند.

بررسی‌های منتشر شده در مجله «SCImago Journal & Country Rank» نشان می‌دهد ایران با تعداد 185 مقاله در رتبه نخست و مصر با یک اختلاف قابل توجه در جایگاه دوم قرار دارد.

از میان 185 مقاله منتشر شده از سوی دانشمندان ایرانی، 162 مورد آنها قابل استناد بوده است؛ در حالی‌که مصر با قرار گرفتن در دومین جایگاه منطقه تنها 81 مقاله در علم هپاتولوژیمنتشر و ارائه کرده که از این تعداد 77 مورد قابل استناد بوده است.

بحرین به عنوان آخرین کشور در سطح آسیای غربی در سال 2017 تنها 4 مقاله در زمینههپاتولوژی ارائه کرده است.

ایران در یک بررسی کلی‌تر میان 155 کشور جهان، جایگاه چهاردهم تولیدات علمی در رشتههپاتولوژی را به خود اختصاص داده است.

صدر نشین کشورهای جهان نیز در رشته هپاتولوژی آمریکاست؛ محققان آمریکایی در سال 2017، 2 هزار و 175 مقاله در زمینه هپاتولوژی منتشر و ارائه کرده‌اند که از این تعداد یک هزار و 675 مورد قابل استناد بوده است:

کشورهای چین، ژاپن، ایتالیا، فرانسه، انگلیس، آلمان، اسپانیا، کره جنوبی، کانادا، استرالیا هند و هلند به ترتیب بعد از آمریکا و قبل از ایران در جدول رتبه‌بندی جهانی قرار گرفته‌اند.

کشورهای سوئیس، بلژیک، تایوان، مصر، جمهوری چک، برزیل، دانمارک، استرالیا، هنگ‌کنگ‌، سوئد، لهستان، پرتغال، یونان، رژیم صهیونیستی، ترکیه، نروژ، سنگاپور، تایلند، ایرلند، نیوزیلند، مراکش، فنلاند، مکزیک، رومانی، آرژانتین، آفریقای جنوبی، عربستان سعودی، پاکستان، مالزی و اسلواکی نیز به ترتیب بعد از ایران در جدول جهانی قرار گرفته‌اند.

در خبرهای پیشین نیز به صدرنشینی ایران در رشته‌های متفاوتی ازجمله علم ژنتیک، علم فیزیک، ریاضیات کاربردی، علوم زیستی، فناوری نانو، فناوری آب و علم پزشکی داخلی اشاره شده است.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها