حمله شدید وزیر دولت مستعفی «منصور هادی» به ائتلاف سعودی-اماراتی

يکشنبه 15 ارديبهشت 1398
14:59
حمله شدید وزیر دولت مستعفی «منصور هادی» به ائتلاف سعودی-اماراتی وزیر کشور دولت «منصور هادی» با انتقاد شدید از نفوذ ائتلاف سعودی-اماراتی در شرق یمن، خواستار عدم مداخله ریاض و ابوظبی در اداره استان‌های یمن شد.

العالم - یمن

افزایش حضور نظامی و اقتصادی عربستان سعودی در استان‌های شرقی یمن که از سال‌ها پیش آغاز شده در ماههای گذشته اعتراض بسیاری از اعضای دولت مستعفی یمن را نیز موجب شده است.

در آخرین مورد «احمد المیسری» وزیر کشور و معاون نخست‌وزیری دولت «منصور هادی» (مستقر در عدن) در سخنانی گفته است: «ما از ائتلاف خواسته بودیم به سمت شمال برای مبارزه با حوثی‌ها بروند نه به سمت شرق».

او در ادامه تأکید کرد: با ائتلاف برای مبارزه با حوثی‌ها شراکت و همکاری می‌کنیم نه برای اداره استان‌های آزاد شده».

المیسری همچنین خواستار بهبود روابط میان دولت مستعفی منصور هادی و ائتلاف سعودی-اماراتی شد اما تأکید کرد: «ما معتقدیم که یمن هرچند ضعیف شده اما همچنان یک کشور است و باید اداره تمامی مناطق آزاد شده به دولت سپرده شود».

وزیر کشور دولت مستعفی منصور هادی در پایان گفت: یمن مریض شده اما نمرده است.

پیش از وی نیز مسئولان زیادی از دولت مستعفی منصور هادی به فعالیت‌های اقتصادی و نظامی عربستان در استان المهره واکنش نشان داده‌اند.

یک منبع یمنی روز چهارشنبه هفته گذشته به الجزیره خبر داد که «محمد عبدالله بن کده» وزیر مشاور دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» سه ماه پیش به ریاض فراخوانده شده و از آن تاریخ اجازه خروج از عربستان سعودی را ندارد. او از مخالفان حضور سعودی‌ها در المهره است.

استان المهره در شرق یمن، ماه‌هاست صحنه اعتراضات ضد سعودی است و شخصیت‌ها و قبائل المهره اعلام کرده‌اند که مخالف حضور نظامی عربستان سعودی و ایجاد پست‌های ایست و بازرسی از سوی ارتش این کشور و نهایتا طرح انتقال نفت سعودی از طریق این استان به دریای عرب هستند.

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ هرگز خلع سلاح مقاومت را نمی پذیریم


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم